Inscriere in situri wiki ~5000 de genul:
ProgWiki
EClub Wiki
Cellular Services
SimianTech - SimianTech
Main Page - Sunder Wiki
Pret: 10 euro
Pret articol 1000-1500 caractere - 2 euro
Inscriere in situri wiki ~5000 de genul:
ProgWiki
EClub Wiki
Cellular Services
SimianTech - SimianTech
Main Page - Sunder Wiki
Pret: 10 euro
Pret articol 1000-1500 caractere - 2 euro
Cu ce m-ar ajuta pe mine un astfel de link de pe un site fara PR sau PR nealocat?
Nu cumva ar fi o modalitate prin care sa imi "sinucid" site-ul?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
"Cu ce m-ar ajuta pe mine un astfel de link de pe un site fara PR sau PR nealocat?"
1.diversificarea anchor text
2.diversificarea backlinkurilor
3.chiar si siturile nofolow, fara pr is bune pentru stimularea cuvintelor cheie
4. o indexare mai rapida
am incercat metoda pe mai multe situri proprii si ale clientilor - efect doar pozitiv
desigur, situl sa nu fie tinar si fara backlinkuri
Faptul ca un site cu o oarecare vechime nu are PR alocat nici pe prima pagina, este un mare semnal de alarma pentru un om de SEO.
Este foarte posibil ca acel site sa fie penalizat de google, iar daca tu imi pui un link acolo imi cresc foarte mult sansele sa fiu penalizat, mai ales dupa schimbarile de algoritm ale google din luna martie
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
adica, ii destul sa fac un sumbit massiv al concurentului si zboara din SERP?
conform experientei proprii inscrierile in wiki ale siturilor care au un an, si ceva backlinkuri, nu este nici un efect negativ
80 % sigur raman
de fapt fac submit in 6500, pentru a garanta 5000
Am studiat si eu aceasta posibilitate de a pune linkuri in pagini wiki ( a nu se confunda cu wikipedia ) se gaseau pe diferite forumuri metode de a insera aceste linkuri, apoi au aparut softuri care fac lucrul asta automat. Am urmarit pe diferitte site-uri care vand aceste servicii, siteurile pentru care au lucrat respectivi prestatori de servicii si din toate linkurile pe care care le au siteurile respective NU am gasit nici macar 1 de wiki, vb de servicii executate acum un an, deci acele linkuri wiki ar fi trebui sa fie vizibile, dar..... Ceea ce am obeservat este ca acele wiki dispar peste ceva timp, webmasteri mai sterg din accounturile create. Nu zic ca lista lui folobush nu este buna dar eu afirm doar ceea ce am observat eu ( si banuiesc ca avem aceiasi lista de 10k din care se posteaza doar in 6k5).
Bafta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)