@krumel tind sa cred ca in afara de sarcasm nu ai nici o calitate .. Te rog nu ma face sa te inteleg gresit !! Astept de la tine putin mai mult . Iar daca nici tu nu intelegi ce spun aici
GOOGLE nu mai este un search engine , odata cu finalizarea Google Panda va deveni un Social Engine si trebuie tratat ca atare.
inseamna ca eu chiar vorbesc o limba straina .

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@kidu da eu sunt prieten bun cu Cristi . Stiu povestea cu directoarele dar nu ma priveste . Cristi din pacate se incapataneaza sa nu ma asculte , dar sincer imi pare rau pentru el ca e un baiat extraordinar. Pana la urma tot o sa ma asculte si atunci o sa vezi cu ochii tai cum siteurile lui vor merge " Tot mai sus " ca si in cantec...

@Dan crede-ma google nu va fii foarte diferit de Facebook in viitorul foarte apropiat... Tine minte discutia asta si o sa vorbim peste ..putin timp... O sa ma consideri un fel de Nostradamus

@AndreiS observ ca aici sunteti niste negativisti formidabili ... Baieti in discutia asta eu ies prost oricum as face , daca zic ceva voi ziceti ca nu exista , daca nu zic ziceti ca ma dau mare ... sincer e grea comunicarea cu voi . Mura in gura nu va zic ca sincer .... trebuie sa mai faceti si voi ceva . In rest succesuri .. fiecare pentru el cu stilul si tehnicile lui .. Nu mai are rost sa o lungim...