Imi pare rau sa-ti spun, insa chiar nu ai dreptate in ceea ce afirmi. Intr-adevar, a fost perioada in care au fost mici probleme personale insa te-am anuntat, nu m-am facut ca ploua.
Ca sa-ti fac un calcul simplu, inscrierea in 500 de directoare dureaza 25 de zile lucratoare, adica 5 saptamani. Adaugand cele 8-10 zile calendaristice in care am avut eu problemele respective si alte 200 de inscrieri pe care ti le-am facut in plus, ai sa observi ca termenul este de aproximativ 2 luni de zile. In cazul in care doream sa-mi bat joc de comanda ta, fi sigur ca nu-ti faceam inscrierile si punct..nicidecum inscrieri suplimentare pentru intarziere, descrieri in plus ca sa nu fi penalizat pentru folosirea a numai 5 descrieri si alte titluri suplimentare.
Imi pare rau ca tu nu intelegi prin email sau la telefon aceste aspecte si preferi sa o spui public, desi nu ai dreptate.
O zi frumoasa.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
O sa fiu sincer si o sa-ti spun urmatoarele:
-site inscris in 500-600 de directoare folosind doar 3 ancore, a fost penalizat(indiferent de numarul de descrieri folosit).
-daca se inscrie folosind mai multe ancore, descrieri cat mai diversificate si folosind si alte metode de linkbuilding, lucrurile sunt in regula, nu se risca penalizari insa nici nu mai poti spune ca ai crescut in cautari doar datorita inscrierilor in directoare(ma rog, depinde si de concurenta).

Răspunde cu citat