Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Deci pana la urma este vorba de servicii de creare backlinks din comentarii pe websiteuri cu domeniu .edu. Acum am inteles, insa vanzatorul trebuia sa iti detalieze concret oferta, sa prezinte statisticile siteurilor in cauza (backlinks, pr, vechime, frecventa actualizarii continutului, etc)..
Mersi de raspuns.
Cum adica imi oferi propriul meu blog .edu? Eu nu am un blog .edu, vrei sa spui ca oferi spre vanzare blogul pe care il detii, sau imi oferi mie posibilitatea sa imi creez un blog pe domeniu .edu?
Referitor la "traducerea lui Nichita", tind sa cred ca problema este la tine. Nu este problema utilizatorilor ca nu inteleg ceea ce vrei tu sa oferi, tu ar trebui sa fii mai explicit ori de cate ori oferi un serviciu si sa vii cu informatii pe care orice potential client ti le-ar putea cere. Tu in schimb ii lasi pe toti sa te traga de limba, apoi sari revoltat cu raspunsuri dure.
Nu vreau sa imi iei in parere de rau mesajul. Astept in continuare detalii in legatura cu blogul de care vorbeai.
Mersi!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)