Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Oferte Banci

gigibecali este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th January 2008
    Posturi
    6
    Putere Rep
    0

Implicit

Bun, nu-i nimic, o sa ma mut la ING si o sa va zic exact cum stau lucrurile cu aceasta banca care mi se pare interesanta momentan.
    Intretimp, as vrea sa stiu daca e cineva care stie franceza bine si, separat, daca e cineva care are ce sa discute pe tema platii online cu card.
    Ms.

Dragos Flusca este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    1st July 2008
    Posturi
    33
    Putere Rep
    33

Implicit

Unicredit Tiriac. VISA clasic.

Contul era deja deschis, a trebuit doar sa i se "ataseze" card.
    Am facut cu el cumparaturi pe Ebay prin PayPal, am incercat sa-l folosesc cu MoneyBookers dar nu mi-a placut sistemul lor si am cedat, am platit cu el fact Orange online. In rest l-am folosit prin fast food'uri, la ATM, la magazine, nici o problema. Au bancomate in foarte multe locuri, la fel si sucursale care uneori sunt prea apropiate(dupa parerea mea).

Chiar daca nu au fost probleme pana acum, comisioanele sunt maricele dupa parerea mea. Ma costa orice in afara de plata la comerciant, chiar si o amarata de chitanta. Am uitat sa spun ca platesc anual cam 100ron.

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    839
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Flusca Vezi Post
    Unicredit Tiriac. VISA clasic.

Contul era deja deschis, a trebuit doar sa i se "ataseze" card.
    Am facut cu el cumparaturi pe Ebay prin PayPal, am incercat sa-l folosesc cu MoneyBookers dar nu mi-a placut sistemul lor si am cedat, am platit cu el fact Orange online. In rest l-am folosit prin fast food'uri, la ATM, la magazine, nici o problema. Au bancomate in foarte multe locuri, la fel si sucursale care uneori sunt prea apropiate(dupa parerea mea).

Chiar daca nu au fost probleme pana acum, comisioanele sunt maricele dupa parerea mea. Ma costa orice in afara de plata la comerciant, chiar si o amarata de chitanta. Am uitat sa spun ca platesc anual cam 100ron.
    Unitatile pot fi apropiate din cauza "unificarii". Ce era inainte Unicredit sau Tiriac sau HVB (foarte putine) acum sunt toate Unicredit.
    Mi se pare cam mare comisionul anual. La un VISA Electron e cam 36 Ron/an, iar interogarea de sold e (din cate stiu eu) gratuita. Comisionul de extragere numerar la ATM proprii e de 0,2%.
    Adevarat, Visa Clasic are avantaje (plata pe net), dar astea se platesc.

Cipiot este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    232
    Putere Rep
    34

Implicit

am internet banking de la alpha bank ... comisionul e de 1 leu pt utilitatile obijnuite, curent, telefonie, internet, cablu etc; sunt destul de multumit de ei, op-urile se executa in maxim 2 ore daca fac plata pana la ora 14 daca nu ziua urmatoare pe la ora 8-9;

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Daca sunteti studenti, ING all the way. Aveti reduceri la comisioane (eu platesc in jur de 1 euro la nu stiu cate luni) si o gramada de gratuitati.

florin666 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th June 2006
    Posturi
    124
    Putere Rep
    37

Implicit Ing!

Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Daca sunteti studenti, ING all the way. Aveti reduceri la comisioane (eu platesc in jur de 1 euro la nu stiu cate luni) si o gramada de gratuitati.
    Eu sunt de parere ca merita, in ciuda comisioanelor destul de mari

Ce mi-a placut in special:

*posibilitatea de a alimenta cardul si de a face operatiuni prin intermediul multimat-ului pana la ora 23:00, la ING Office. De asemenea, prezenta multimat-ului te scuteste de completarea de formulare,de coada sau de functionarul de la ghiseu. Se poate face transfer de bani, schimb valutar, plata factorilor.

*modul de functionare al bancomatului/bancomat+/multimat si amenajarea spatiului ING Office. E placut si te simti in siguranta intr-un spatiu curat si mare, spre deosebire de majoritatea bancilor, unde folosesti bancomatul direct din strada . Faptul ca sunt doua bancomate (cel normal si "+", unde poti si sa depui bani, dar si sa scoti) reduce timpul de asteptare (rar am intalnit cozi, din nou, spre deosebire de alte banci).

*homebank-ul functioneaza excelent. nu am avut niciodata probleme.

*tranzactiile se realizeaza de cele mai multe ori cu rapiditate (ex: imediat ce depui banii prin bancomat+ ii ai disponibili in cont). In plus, cand am avut de primit bani, la ING i-am primit cel mai repede (plus ca apar la homebank la tranzactii in asteptare). Extrasul de cont se obtine imediat, este detaliat si nu costa nimic.

Ce nu mi-a placut:

*uneori cursul valutar este dezavantajos

*comisioanele sunt maricele, DAR eu zic ca merita, fiind in acest moment, in opinia mea, cel mai bun card/cont din oferta bancilor romanesti (din cate am incercat eu, si nu sunt putine).

Cei care sunt studenti... nu platesc niciun comision!

Salut initierea acestui thread si sper sa fie postate mesaje cat mai utile pentru toti.
    Ultima modificare făcută de florin666; 4th August 2008 la 22:39.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

E si un mic mic dezavantaj cu ING-ul. Intr-adevar, e super sa poti merge sa "deschizi" banca cu serviciul self-banking si sa scoti banii (chiar azi am scos si se uita lumea de pe strada ca la urs, ca eram imbracat ca un muncitor pe santier, dar am deschis banca la 9 seara ). Dar daca iesi in oras si ai nevoie de ceva bani de pe card, nu mai poti intra dupa 11 noaptea.

Oricum in comparatie cu avantajele asta e chiar minor. PS. Dintre toate bancile cu care am avut de a face (BRD, BT, Bancpost, ING, BRD, Tiriac si Raifeissen) ING e de departe cea mai "civilizata". Si la modul in care arata si la modul in care iti vorbesc angajatii. Urmatoarea pe lista (lista mea) e BT.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    38

Implicit

Da, dupa ora 23 nu mai ai acces la Bancomatele ING, dar poti folosi cardul la celelalte bancomate daca nu ai alta solutie.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    44
    Posturi
    308
    Putere Rep
    35

Implicit

Personalul de la Banca Transilvania mi s-a parut cel mai amabil de pana acum.

Am si card la ING pt plati online...am platit cu el de la hosting in state, world of warcraft, eve online, tot ce se putea. Serviciul self-banking mi se pare fenomenal.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cele mai bune banci pentru incasari cecuri Adsense
    De Cristian Mezei în forumul Adsense
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 30th May 2021, 07:30
  2. Situri "MFA" - banci, imobiliare
    De imobiliareorg în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd January 2008, 17:24
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 27th November 2007, 11:27
  4. Comisioane banci pentru cecuri Adsense