O sa incep repede cu un exemplu care nu spune mai nimic, dar arata cam despre ce vreau sa vorbim concret.

Banca BRD:

Sunt anul 3 la facultate si mi-am facut un card BRD-ISIC (adica pentru studenti) in anul 1, pe la jumatate (dupa ce am renuntat la un cont Tiriac, cel putin pentru ca nu prea gaseam automate in zona mea).
Pliantele BRD-ISIC invadasera facultatea. Ce nu mi-a placut la ele era faptul ca aveau niste tabele in care era subliniata ideea de 0% comision, repetata pentru fiecare tip de operatiune in parte. De ce nu puteau sa spuna "0 comision pentru urmatoarele operatiuni:"? Se mai vorbea despre reduceri pe la pizza, film, disco, curse aeriene, etc., dar, bineinteles, pentru niste pizzerii de pilda, mai putin vizitate. Ma rog, era ca si cum BRD-ul are grija de banii tai si iti ofera servicii gratis.

Ce nu mi-a placut:
Automatul pe care ma bazez este Out Of Service cam des (dupa mine n-ar trebui sa se gaseasca in situatia asta niciodata atunci cand eu am nevoie de bani).
Cand am apelat BRD Vocalis ca sa-i intreb cum functioneaza comertul online, nu au stiut sa-mi zica nimic nici despre eBay, nici despre PayPal, care devenise accesibil in acea perioada. Problemele mele erau: exista posibilitatea sa fiu penalizat in bani daca decid ca nu mai cumpar un produs de pe eBay pentru care am castigat licitatia? Cum adica trebuie sa am cont la o banca din SUA ca sa pot sa-mi fac un cont PayPal?
Am facut o plata externa si dupa un timp au incercat ei sa ma convinga telefonic ca dintr-o greseala au uitat sa-mi ceara 10EUR in plus si ca ma roaga sa depun suma asta in cont.

Inca o data, ce-am scris eu nu spune mare lucru, dar cam asa ar fi bine sa arate un post pe tema asta.