I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Daca se face plata,vineri din alta banca decat Bt,bani vor intra undeva pe luni (rar sambata)daca se face luni plata din alta banca cater bt,marti intra bani.Daca se face din bt in bt bani intra instantaneu.
Lucrez cu Bt Si Ing de 3 ani.bt au comisioane foarte mari (aproape cele mai mari din Ro_
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Hmm, inca mai au user/pass... nasol. Sa iti accesezi conturile bancare prin user/pass este ca si cum ai avea un lacat de plastic
Iar tokenul sa inteleg ca nu e ca cel de la ING, adica ai un dispozitiv in care bagi un PIN si iti genereaza un cod?
Iar comisioanele sunt ok, am renuntat la BCR si Raiffaisen din cauza comisioanelor. Moda mai nou printre banci este sa-ti perceapa comision la incasare de bani.
Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?
Da, primesti un dispozitiv unde bagi pin-ul si primesti o parola.
Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?
Da, acum am vazut ca au o sectiune demo pe site. Multumesc pentru raspunsuri!
Salut,
De obicei, pe langa user/pass, se folosesc si certificate pentru asa ceva.
Din exprimare nu este clar ce ai dorit sa spui asa ca banuiesc doar.
In fine, sunt mai multe tipuri de token authenticator, cel folosit de BT este cel mai probabil un RSA SecurID - destul de folosit in industria bancara.
Cheers!
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Da, dar daca ai un key-logger pe calc fara sa stii nu te mai salveaza nici mama certificatului (my 2 cents).
Da, am vrut sa zic ca exista un dispozitiv unde introduci un cod de cifre (PIN) si el iti returneaza un alt cod de cifre, de fiecare data altul, atat pentru logare, cat si pentru a efectua o tranzactie (la tranzactie mai trebuie sa introduci, pe langa PIN, inca un cod al tranzactiei), adica fix acest dispozitiv
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)