As avea nevoie de cineva care stie php sa ma ajute cu un image sitemap generator care nu merge. Am incercat vreo 3 si nu merg.
Doua din ele nu fac absolut nimic (nici macar nu dau erori) iar al treilea am observat ca gaseste doar doua imagini.
Din ce am observat, acele 2 imagini sunt singurele care nu au link-ul generat de php ( sunt de tipul src="www.site.ro/imagine.png"). Logo-ul are link-ul de tip src="<?php bloginfo('siteurl');?>/imagine.jpg" si nu este vazut. Toate celelalte au link-urile create de un shortcode care cheama o functie care la randul ei genereaza link-urile tuturor imaginilor dintr-un anumit dosar.
Am reusit de cateva ori sa generez sitemap-ul dar nu stiu nici de ce au inceput sa mearga si nici de ce au incetat sa mai mearga.
Nu am gasit nimic pe google si de aceea ma gandesc ca problema e la mine.
Ma gandesc ca problema ar putea veni de la setari din .htaccess, plugin-urile care adauga extensie la pagini si postari, elimina category din link, total cache sau faptul ca wordpress-ul e instalat intr-un subfolder (si care nu se numeste wordpress).
Mentionez ca generatorul de sitemap pentru pagini, postari merge fara probleme.
Daca cineva are timp si chef sa ma ajute, imi spune cat ma costa, pe unde trebuie sa-i dau acces si sper sa rezolv problema.
Multumesc!