Pai este simplu o sa ai un site greoi ..
Wordpress suport multe .. eu am avut in administrare acum 1 an un site cu 1000k articole pe WP, pe un host de la HM parca toate erau super pe considerentul ca site-ul respectiv avea undeva la 100k vizitatori unici pe zi (vizitatori unici nu vizite) ... (doar odata am "zarit" site-ul cazut si asta undeva pe la ora 3 ora noastra .. adica vreo 5 AM - pentru zona unde era targetat .. )
Recomand WP insa si Joomla este o optiune ... destul de capabila si ofera un 1+ in managementul mai eficace a unei baze mari de posturi ..
Parerea mea de programator e ca wordpress e un script gandit de 2 lei. Nu este deloc scalabil si face overhead cat incape. Avand in vedere ca articolele tale sunt statice, ca si Alex iti recomand un plugin de cache si nu in ultimul rand MYSQL-ul este serverul pe care trebuie sa il configurezi. Oricum Apache nu prea este o solutie, litespeed e bine sa incerci.
pe blogger cu domeniu se poate pune forum phpbb? pe wordpress se poate?
Eu dezvolt magazine online pe platforma WP si pana acum nu ma pot plange de nimic vis-a-vis de WP. Am magazin care are acum peste 3000 de produse, cu descrieri stufoase, cu imagini, etc, si tinta este sa se ajunga la peste 10.000 de produse. In acest moment avem in jur de 2.000 de unici /zi cu 25-30.000 de pageviews / zi si se misca foarte bine - fara nici un sistem de cache, etc... Baza de date are in jur de 250 MB acum. Probabil ca in curand vom incerca si cache-ul, cand vom atinge tinta de 10.000+ produse si la peste 5-6.000 de unici /zi. Personal, recomand WP fara nicio retinere, este un sistem foarte bun, bine gandit si realizat. Cine spune ca e slabut nu stie ce poate WP-ul cu adevarat... Si nu, nu e pe un shared, e pe un dedicat.
La volumul de articole/vizitatori/pageviews pe care zici tu ca o sa il ai, nu inteleg de ce nu te bagi la un dedicat. Alea nu sunt informatii pentru un shared, un dedicat este absolut necesar. Nu poti urca pe Himalaya in bermude - daca ma intelegi...
Problema ta nu e daca tine WP-ul ci daca tine serverul, si la volumul de date care il ai, eu cred ca e aproape imposibil ca cineva sa iti gandeasca un sistem mai bun decat WP-ul - la care contribuie o comunitate internationala foarte mare, exista zeci/sute de plugins, update-uri cat de des este nevoie, dezvoltare permanenta, etc ....
Concluzie: un WP optimizat bine (sistem de cache, etc) + un dedicat si poti sa dai in el cu ce vrei tu... Parerea mea! Sa ne spui ce ai facut, sunt curios...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)