Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Care sunt limitele wordpress-ului ?

Afișare hibrid

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    da stiu ca asta e varianta ideala dar ideea e ca speram ca wordpressul sa fie totusi cea mai buna platforma pe care se poate dezvolta ceva de genul descris mai sus. Adica extrem de multe articole intr-un site pe o platforma ce poate sustine asa ceva cu costuri reduse pe partea de hosting.
    Oricum din ce am inteles la 9000-10.000 de articole ( chiar si mai putin ) wordpress-ul incepe sa dea rateuri si cred ca nu e cea mai fericita solutie.
    Eu am bloguri cu 10,000+ articole si nu am probleme. Daca folosesti W3 Total Cache iti scade consumul de resurse enorm.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Eu am bloguri cu 10,000+ articole si nu am probleme. Daca folosesti W3 Total Cache iti scade consumul de resurse enorm.
    Da dar ma intereseaza in mod deosebit prima accesare in conditiile in care as avea cateva sute de mii de articole si hosturi nu dintre cele mai performante

Vargau este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Cluj/Constanta
    Posturi
    40
    Putere Rep
    29

Implicit

Pai este simplu o sa ai un site greoi ..

Wordpress suport multe .. eu am avut in administrare acum 1 an un site cu 1000k articole pe WP, pe un host de la HM parca toate erau super pe considerentul ca site-ul respectiv avea undeva la 100k vizitatori unici pe zi (vizitatori unici nu vizite) ... (doar odata am "zarit" site-ul cazut si asta undeva pe la ora 3 ora noastra .. adica vreo 5 AM - pentru zona unde era targetat .. )

Recomand WP insa si Joomla este o optiune ... destul de capabila si ofera un 1+ in managementul mai eficace a unei baze mari de posturi ..

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

Parerea mea de programator e ca wordpress e un script gandit de 2 lei. Nu este deloc scalabil si face overhead cat incape. Avand in vedere ca articolele tale sunt statice, ca si Alex iti recomand un plugin de cache si nu in ultimul rand MYSQL-ul este serverul pe care trebuie sa il configurezi. Oricum Apache nu prea este o solutie, litespeed e bine sa incerci.

polooradea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    35
    Posturi
    373
    Putere Rep
    28

Implicit

pe blogger cu domeniu se poate pune forum phpbb? pe wordpress se poate?

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Eu dezvolt magazine online pe platforma WP si pana acum nu ma pot plange de nimic vis-a-vis de WP. Am magazin care are acum peste 3000 de produse, cu descrieri stufoase, cu imagini, etc, si tinta este sa se ajunga la peste 10.000 de produse. In acest moment avem in jur de 2.000 de unici /zi cu 25-30.000 de pageviews / zi si se misca foarte bine - fara nici un sistem de cache, etc... Baza de date are in jur de 250 MB acum. Probabil ca in curand vom incerca si cache-ul, cand vom atinge tinta de 10.000+ produse si la peste 5-6.000 de unici /zi. Personal, recomand WP fara nicio retinere, este un sistem foarte bun, bine gandit si realizat. Cine spune ca e slabut nu stie ce poate WP-ul cu adevarat... Si nu, nu e pe un shared, e pe un dedicat.

La volumul de articole/vizitatori/pageviews pe care zici tu ca o sa il ai, nu inteleg de ce nu te bagi la un dedicat. Alea nu sunt informatii pentru un shared, un dedicat este absolut necesar. Nu poti urca pe Himalaya in bermude - daca ma intelegi...

Problema ta nu e daca tine WP-ul ci daca tine serverul, si la volumul de date care il ai, eu cred ca e aproape imposibil ca cineva sa iti gandeasca un sistem mai bun decat WP-ul - la care contribuie o comunitate internationala foarte mare, exista zeci/sute de plugins, update-uri cat de des este nevoie, dezvoltare permanenta, etc ....

Concluzie: un WP optimizat bine (sistem de cache, etc) + un dedicat si poti sa dai in el cu ce vrei tu... Parerea mea! Sa ne spui ce ai facut, sunt curios...

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Trackbacks si Pingback in Wordpress - Sunt utile?
    De evolution în forumul Client side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th January 2011, 23:15
  2. Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th March 2010, 08:46
  3. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st October 2007, 11:30
  4. Care sunt 302?
    De eugen în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th February 2007, 11:56

Permisiuni postare