Salut!
Am o nelămurire, am tot căutat răspunsuri, însă nu am ajuns la o concluzie. Dacă mă poate îndruma cineva, aș fi recunoscător.
Mai am foarte puțin de lucru și termin de făcut redesign pentru un proiect personal. De fapt, este mai mult de un redesign, este o restructurare + redesign. Am avut grijă să fac 301 permanent redirect pentru toate articolele de pe site, pentru că nu mai păstrez aceeași structură.
Folosesc Drupal.
Ce se schimbă:
- URL-uri simplificate, mai bine structurate;
- page title mai simplu, mai elocvent;
- meta title, meta description automate, în funcție de tipul de conținut (modificat de la forma manuală pe care o foloseam, destul de greoaie și fără specificație de brand);
- fixed layout → responsive layout;
- imagini în mai multe variante, în funcție de client screen resolution, cu noscript (imaginea își păstrează file title indiferent de rezoluție, însă este servită dintr-un folder diferit, în funcție de dimensiuni);
- adsense responsive, pe care nu știu dacă aș proceda corect, implementându-l imediat;
Pentru URL-uri am făcut redirect. Pentru imagini, de multe ori am imagini noi - folosesc alt și title pentru fiecare în parte, input manual. Toate articolele de pe site-ul vechi au un redirect spre articolele corespunzătoare din site-ul restructurat.
Conținutul va fi, practic, același. Am și ceva articole în plus. Nu știu dacă poate să fie vorba despre același site, în cazul meu, însă fac tot posibil să n-o zbârcesc (prea tare).
1. Credeți că ar trebui să fac redirect și pentru imagini? ((ar fi teribil!!!)) Pentru css sau javascript files nu văd logica.
2. Din punct de vedere SEO primesc același link juice dacă fac redirect permanent?
3. Pot să adaug adsense începând cu ziua 1?
4. Mai lipsește ceva?
Nu am găsit nimic complet despre subiect. Mulțumesc anticipat.