Tom, daca aprecierile la adresa mea ar fi in cunostinta de cauza, as aprecia. Dar nu sint. Vezi PM.

-Rares-, pe principiul tau propun sa trecem la testele de cloaking, texte ascunse, keyword stuffing etc.

Apropo
* Links intended to manipulate PageRank
* Links to web spammers or bad neighborhoods on the web
* Excessive reciprocal links or excessive link exchanging ("Link to me and I'll link to you.")
* Buying or selling links that pass PageRank
Atata timp cat link-urile nu dau PageRank mai departe, nu inseamna ca nu poti cumpara sau vinde. Link-urile cumparate cedeaza PR? Daca da, atunci e responsabilitatea celui care vinde, nu a forumului. Nu forumul vinde si nici forumul nu verifica asta. Daca ai gasit link-uri vandute pe forum fara nofollow le-ai raportat? Ma indoiesc.

Si ptr ca discutia are o directie evidenta gresita, respecific termenul folosit "test cu iz de spam". Si lasasem un subiect de discutie pe firul asta.

Din punctul meu de vedere genul asta de domenii sint spammy in special prin lungimea lui si prin numarul de cuvinte cheie.

Sper sa am voie sa am o parere exprimata asa cum si voi aveti dreptul sa v-o exprimati.

Administrativ, lui Tom nu i s-a dat ban, nici infractiune si nici topicul nu e inchis, deci discutia e libera. Faptul ca nu convin unele pareri nu inseamna ca cineva a abuzat sau a neindreptatit pe cineva.