Un website e mai usor de gasit daca are continut scris corect.
Azi am inaugurat serviciul de spellcheck romanesc. Poate fi accesat la spellcheck.ro.
Feedbackul e binevenit.
Un website e mai usor de gasit daca are continut scris corect.
Azi am inaugurat serviciul de spellcheck romanesc. Poate fi accesat la spellcheck.ro.
Feedbackul e binevenit.
Caut cu jingle.ro.
eu zic ca ar mai fi de lucrat!
de exemplu, narcise, Iisus, mustar ..... zic eu ca sunt scrise corect!
in rest este o idee de apreciat, felicitari!
Sincer eu nu prea m-am prins cum se foloseste.
Am introdus in casuta respectiva un site si l-am dat spre verificare. Drept rezultat unele cuvinte erau marcate cu rosu. Care e treaba cu ele?
Cred ca ar trebui un minim de informatii pe pagina sa stie omu cum sa foloseasca instrumentul.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Cuvintele marcate cu rosu nu au fost gasite in dictionar. Asta se poate intampla din mai multe motive:
1) Cuvitele sunt scrise gresit
2) Cuvintele sunt nume proprii
3) Cuvintele sunt corecte insa nu au fost adaugate inca in dictionar
La mouse-over pe acele cuvinte, vor aparea si sugestii, in cazul in care acestea exista.
Caut cu jingle.ro.
Ok, asa are sens.
Ca o sugestie, cand duc mouseul deasupra unui cuvant marcat imi apare lista cu sugestii. Dar dupa cateva secunde dispare, iar daca e o lista mai lunga nu apuci sa citesti toate sugestiile. Cel putin asa s-a inatmplat in cazul meu cand ma uitam la cuvantul funcționabil (care se pare ca nu e in dictionar)
De asemenea diacriticile pe care le ia in calcul sunt cele cu sedila sau virgula?
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Considera corecte si diacriticile cu virgula si cele cu sedila. Durata tooltipului la sugestii este dependenta de browser. La mine de exemplu nu dispar decat daca misc mouseul.
Caut cu jingle.ro.
Am creat un bookmarklet ce poate fi drag and drop in bara de bookmarks (e pe pagina principala Spellchecker Romanesc ). Acum poti avea spellcheck pe orice pagina la un click distanta.
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)