Foarte misto serviciul si usor de folosit.
As face cateva mici schimbari:
1. mutat tot in mijlocul paginii, acolo are cea mai buna vizibilitate.
2. modificat design pentru a nu semana cu google, coduripostale si altele.
@cos_raq Merci de feedback, nu cred ca am inteles exact punctul 1. referitor la pct. 2 nu cred ca o sa-mi bat prea tare capul cu designul, cel putin nu momentan. Ma intereseaza mai mult functionalitatea.
Am mai fixat niste probleme si in bookmarklet (deci daca l-ati luat pe cel vechi va rog sa-l schimbati), si niste probleme la modul cum se incarcau unele .css-uri in documentul de verificat.
Caut cu jingle.ro.
Da, e super tool-ul, am descoperit cateva cuvinte scrise gresit care erau de muuuulta vreme asa pe site, acum am corectat.
Vezi ca vede cuvintele "neintreruperii" sau "loteristic" ca fiind gresite, probabil nu le are in dictionar.
Cu placere, nu e neaparat nevoie sa schimbi. Ideea e ca vizibilitatea cea mai buna e in mijlocul paginii, exact cum are acum google.
Si google a inceput cu casuta de cautare sus unde ai pus si tu, apoi au facut studii si au observat ca e mai usor pentru utilizator sa fie in mijlocul paginii.
Sper ca am reusit sa ma fac inteles de data asta![]()
Indiferent de critici e foarte tare acest tool, multumim si la mai multe.
Creat special pentru mine.
Indiferent de faptul ca are ceva bugs, il folosesc de ceva timp si e beton. Cum eu scriu prost, si e aproape imposibil sa incerc sa-mi fac muschi sa memoreze alte miscari, spellcheck e solutia perfecta pt mine.
Mersi PUTHRE.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
La fel si pentru mine, foarte folositor pentru content writeri
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)