Prietene , nu ai altceva de facut? Vii cu un cont facut acum 3 luni , faci posturi sa ajungi in marketplace , sunt curios cu ce vrei sa ne abordezi , si te legi de mine cu un cont de 1 an si ceva , unde am 23 de posturi si ma acuzi ca ma grabesc spre marketplace? Ar trebui sa iti fie rusine.
Nu toata lumea considera Seopedia OLX , si ai sa vezi ca in cateva zile o sa ne impresionezi pe la marketplace.
Eu nu stiu cine esti , si cine te crezi , am citit din posturile tale sunt generalitati. Eu ti-am spus , Nu am nevoie de posturi ( am destula vechime pentru marketplace ) Dooh.. da-i o fuga pe la reguli si dupa revii , nu cauta dueluri cu utilizatori seopedia , stai in bancuta ta.. incearca sa nu ma mai iriti si sa faci posthaunting dupa mine ... ca te prind in off-side in orice pozitie.
Nu ai tu idee pentru ce , de ce si ce este acest forum , esti nou , ai postari evazive si nimic clar , amenintari ? atacul la persoane? Prietene - ia un dex cauta definitia a ceea ce ai spus tu , am spus hotul care striga hotii nu impresioneaza pe nimeni , de aici la ce ai spus tu este o cale destul de lunga.
Dar eu sunt idiot pentru faptul ca stau si compun fraze, propozitii pentru tine. Viata lunga ... si sunt curios cu ce vii la marketplace !

Răspunde cu citat