Salut,
S-au deschis portile ? Macar putem recomanda useri ?
Am un prieten care cred ca ar putea ajuta comunitatea. Este nou si dornic sa invete.
Multumesc mult.
Hmm..ar merge o lada de bere
Astept PM cu username si email sa creez contul. Va rog sa recomandati doar oameni in care aveti incredere.
Momentan nu dam drumul ptr ca n-am vrea sa ajungem de unde am plecat. Vom vedea cum vom rezolva lucrul asta. Pana atunci recomandari prin PM la mine.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Intr-adevar, cand m-am inregistrat eu, situatia era destul de delicata. Si a ramas asa destul de mult timp... cam pana cand am plecat de pe acest site. La revenire, dupa cam un an, daca nu ma insel, observ ca s-a schimbat ceva, insa nu-mi dau seama in ce directie. Sper ca inspre cea buna.
Greedings form SapioiIT !
Sigur in directia buna. Eu am adus 2 membrii, iar Krumel le-a activat cele 2 conturi.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Krumel, ti-am lasat un pm pe tema acestui thread, te rog frumos raspunde-mi la el, multumesc frumos.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
deci treaba asta e tare: Imi da add pe mess un anume "darkboy_marius" si ma roaga sa il recomand sa i se faca cont pe seopedia ca detine site-ul x si e serios. Acum cum pot eu sa recomand pe cineva cu care nu am schimbat 2 vorbe in toata viata mea? Pe baza textelor de genul: " iti garantez eu verbal ca nu vei regreta", " iti raman dator. nu stiu cum dar iti raman dator", "un ajutor ca intre moldoveni." ?
Poate o fi om serios si dornic de invatare, dar eu nu am de unde sa stiu asta si mai mult decat atat nu pot garanta pentru asta.
Din pasiune, fotograf
Salut Paul. Vreau si eu o vacanta la mare, platita de tine. Promit ca voi fi cuminte, si iti voi da eu banii in termen de 4000 de zile..
chiar tare
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)