Salutare !
Se poate inregistra un cuvant format din doua cuvinte contopite dintre care unul este deja registered ? (ex. "googleseo" )
mersi anticipat !
Salutare !
Se poate inregistra un cuvant format din doua cuvinte contopite dintre care unul este deja registered ? (ex. "googleseo" )
mersi anticipat !
Sa inteleg ca vrei sa inregistrezi google+ceva? Nici o sansa...
Nicidecum. E doar un exemplu ca sa vezi la ce ma refer.
daca nu e deja inregistrat probabil ca ai sanse.
normal ca se poate..... e destul sa modifici o litera..orice...nu este ca la registrul comertului...probabil pt asta ai intrebat.....daca e liber...poti sa inregistrezi orice cuvant...sau cuvinte...
Incearca si tu Inregistrare Domenii si Gazduire Web
1. Doua marci trebuie sa fie diferentiate de cel putin 3 litere
2. Din ce tin minte de la cursul de la OSIM (nu am si profesat) nu ai voie sa folosesti ca sufix sau prefix o alta marca. Gandeste-te doar ca Apple e trade mark si eu inregistrez Apple Computers.
Ultima modificare făcută de Ioan Margineanu; 16th April 2007 la 12:51.
Cred ca se face o confuzie intre inregistrarea unui nume de firma si unul de marca.
Pentru un nume de marca, este necesar ca denumirea si/sau imaginea aleasa sa fie distinctiva fata de toate celelalta marci inregistrate ( pe clasa de produs si servicii care te intereseaza). Distinctivitatea se face atit vizual, cit si auditiv si se considera elementele comune, si nu cele care difera.
Ca atare - cererea de inregistrare unui marci din 2 parti din care una este inregistrata va fi respinsa daca nu ai acordul celui ce are prima marca. La fel si daca prima parte seamana cu o marca inregistrata.
Google este deja o marca notorie (zic eu), si acolo e si mai complicat.
am inteles.
multumesc pentru raspunsuri !
Poti gasi niste raspunsuri mai avizate ca sa zic asa pe http://www.romaniatrademarks.ro/
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)