detine cineva o marca inregistrata?
care o fi pretul de consultanta and stuff complet... idei?
detine cineva o marca inregistrata?
care o fi pretul de consultanta and stuff complet... idei?
The Web Systems Engineering Blog
Am inregistrat anul trecut marca "Continental" cu sigla, pentru Bucuresti in domeniul imobiliar. Ne-am dus direct la OSIM, fara consultanta, si ne-a costat cam 1,5 milioane. A durat vreo 3 luni.
Poate te ajuta asa ceva:
http://www.osim.ro/marci/calc_taxe.html
(in ff nu merge, in IE e OK)
Boingeanu Ben
Ce reprezinta numarul de clase?
Later edit: am gasit
Later Later Edit: Inregistrarea unei marci in domeniul imobiliar: 1970 EURO, Inregistrarea unei marci in domeniul Software : 2270 EURO. Un pic cam mult.
Ultima modificare făcută de Ciprian Sorlea; 13th November 2006 la 23:26.
Si este cel mai lowest type.
Daca vrei pe mai multe field-uri, sau mai multe tipuri de marca (vizuala, auditiva etc), te duce la zeci de mii de euro.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
1907 de E este inregistrarea in 36 de domenii nu in domeniul imobiliar! WTF vreti sa va scanez factura de la OSIM? E drept ca preturile au crescut de cand am inregistrat eu dar nici chiar asa!
1.5 mil ?
Tu esti sigur de treaba asta ?
Ai certificat de inregistrare a marcii ?
Mai gandeste-te un pic si revino cu detalii, ca din ce ai spus mai devreme risti sa dezinformezi lumea.
Marca a fost inregistrata la sf anului 2004 - inceputul lui 2005. Am certificat de inregistrare a marcii (o hartie cu scame). Nu stiu toate detaliile de pe el ca acum este la sediul central si mi-e jena sa-l cer ca sa raspund pe un forum, dar daca-i musai o sa incerc.
Banii i-am platit cu manuta mea la casieria OSIM. Poate intre timp lucrurile s-au mai schimbat, nu sunt in domeniu si nu stiu asta. Intrebarea initiala era daca a inregistrat cineva o marca si cred ca am raspuns corespunzator.
Repet nu stiu mai multe detalii. Incercati sa intrebati la OSIM.
Later edit: m-am uitat in socoteli si marca a fost platita la 09.05.2005 si a costat 42 de E.
Ultima modificare făcută de turbo; 14th November 2006 la 11:36.
Din sursele mele pentru a inregistra o marca trebuie sa scoti pe putin 1.000 de lei noi din buzunar. Acum intrebarea se pune cand este optim sa inregistrezi o marca (de exemplu un posibil yahoo mioritic ) ?
Doar taxa de examinare de fond la marca verbala, pentru 1-2 clase costa 400 RON.
Plus taxa cerere, publicarea, plus cetificatul de inregistrare (180 RON).
Ca sa nu mai zic de eventualele respingeri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)