Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Nu inteleg care este problema

cosmincol este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit Nu inteleg care este problema

Salut ! Numele meu este Cosmin si am o problema destul de mare pe care eu nu prea o inteleg. Ideea este ca acest cont a fost facut din anul 2011, insa nu mi-am permis sa scriu pana acum pe el.
    Nu sunt familiarizat prea bine cu platforma vBulletin asa ca imi cer scuze pentru unele probleme create.

Problema care mi s-a intampla a inceput astazi dupa ce am postat aici :

http://forum.seopedia.ro/motoare-de-...-online-6.html

Imediat dupa ce am postat am primit un raspuns de la persoana Tom. Inteleg este mai vechi decat mine, dar totusi eu sunt incepator pe acest forum si cum am spus si mai sus nu sunt foarte familiarizat cu aceasta platforma, insa pur si simplu a inceput un set a atacuri la adresa mea si la postarile mele. Mai sus am pus link-ul catre post, in care persoana incepe, o serie de jigniri la urma urmei, iar eu nu inteleg de ce procedeaza asa tinand cont ca eu sunt incepator pe acest forum.

Eu lucrez de cativa ani buni in domeniul webmasters deci pot lua niste decizii sau pot da niste sfaturi. Intrebarea mea este cu ce am gresit de a trebuit sa faca asa ? Eu am auzit de acest forum ca este cel mai bun, de aceea doresc sa intru in acest grup de persoane.

De asemeni am primit foarte multe rating-uri negative si nu inteleg de ce, tinand cont ca el a inceput. Multumesc si astept un raspuns de la administratori sau moderatori.
    Ultima modificare făcută de cosmincol; 6th September 2012 la 17:52.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    46

Implicit

Ai primit rating-uri negative pentru ca recomanzi (fara argumente) ce de fapt nu se recomanda.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Am inteles acest lucru, insa scrie in regulament acest aspect ? Scuze ca va spun dar as prefera sa ma lamureasca un moderator sau administrator, sper ca nu va suparati. Multumesc pentru raspuns.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Ai nevoie de un regulament pentru asta? Incredibil )))
    Trust, but verify.

Bogdan Anghelina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    217
    Putere Rep
    30

Implicit

Prietene, omul acela ți-a demonstrat că comentariile tale sunt 'de umplutură' acolo iar tu în loc să o iei ca pe o critică constructivă (din care ai fi putut să înveți ceva) ai răspuns în aceeași manieră. Folosind scurtături (scz) și o atitudine necorespunzătoare.

PS: "Problema care mi s-a intampla a inceput astazi dupa ce am postat pe un post", propoziție extrasă din mesajul tău de mai sus. Ești incoerent, scrii greșit și folosești prescurtări. Uite încă un motiv pentru reputația negativă primită.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

@cosmin, problema este ca, din ce am vazut, dai sfaturi eronate. Un user cu putina experienta o sa vina, o sa citeasca ce ai scris, si o sa incerce sa aplice sfaturile tale.

Cel mai bine e sa incepi sa te documentezi foarte bine, urmand ca pe viitor sa poti face recomandari pertinente.

Langa post scrie foarte clar "Te-a ajutat acest post ?". Daca userii considera ca postul tau e irelevant sau face o recomandare gresita, e dreptul lor sa voteze raspunsul, in felul in care cred de cuviinta.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Am inteles cu rating-ul negativ, insa problema cu persoana respectiva cum este ? Multumesc pentru raspunsuri, am scris mai sus ca doresc sa raspunda doar moderatorii sau administratorii nu membrii. Multumesc si astept.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

O explicatie pe scurt asa:
    Forumul e ca un bar in care vin zilnic cateva zeci/sute de persoane. Majoritatea se cunosc intre ei si scopul principal al forumului (ca si al unui bar de altfel) este ca lumea sa socializeze. La fel cum intr-un bar cu tematica sportiva se discuta in principal despre sport si fotbal, la fel pe seopedia se discuta in despre webmastering in general si despre SEO in special.

Chiar daca barmanii (administratorii) incearca sa mentina temele de discutie strict in jurul SEO, pana la urma utilizatorii (clientii) decid despre ce vorbesc. Nu este nevoie de nici un regulament pentru a-ti da seama ca intr-un bar nu intri si iti faci de cap, te stergi la fund cu meniurile si asa mai departe. Nici nu e nevoie sa vina barmanul sau proprietarul sa iti explice asta, o sa te scoata clientii pe brate afara frumos.

Cred ca atunci cand incepi sa activezi pe un forum, trebuie sa "simti" intai atmosfera, nu te apuci si o faci tu, nu merge sa te urci pe mese si sa dansezi daca nu e cazul. Si degeaba te duci la barman sa ii spui ca te-a suparat un client vechi, pentru ca o sa aiba, fireste, mult mai multa credibilitate un client obisnuit, care vine in fiecare zi.

Eu personal consider ca meriti cateva puncte pe minus pentru ca induci lumea in eroare spunand ca inscrierea in directoare nu e buna si pentru ca iti faci reclama de genul "pentru mai multe informatii da-mi PM". Asa ceva nu se face pe seopedia, nu e scris in regulament, dar e in "cultura" locului.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th July 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Am inteles ! Problema este ca eu vin si de pe un forum in care nu prea se punea accent la asta si din aceasta problema se intampla asta. Problema care m-a suparat este ca in loc sa ma ajuge sa inteleg cum ai facut tu Dan si iti multumesc pentru informatie, a sarut pur si simplu la atacuri si la chestiuni de genul acela. Iti multumesc pentru informatie si o zi buna.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Implicit

Adaug faptul ca in loc sa raspunzi la intrebari deschizi alte topicuri?
    Cand faci o recomandare aduci si argumente. De o jumatate de ora te-am intrebat ceva acolo dar vad ca nu esti amabil sa raspunzi.
    Not nice
    Forumul e citit si de persoane care nu stiu seo si/sau nu sunt membrii pe forum. In momentul in care citesc o "recomandare nerecomandata", risca sa-si baneze site-ul.
    Asa ca e ok ca alti membrii ai forumului sa considere un post ca negativ/pozitiv. Cine citeste vede argumentele si ia o decizie inteleapta.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Care este diferenta?
    De piciu1993 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th September 2011, 07:37
  2. Problema cod postal ? care este problema ?
    De Guess Who în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th April 2011, 19:37
  3. Frustrari pe care nu le inteleg in online-ul romanesc
    De Cristi U în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 66
    Ultimul Post: 22nd September 2010, 15:19
  4. Nu inteleg penalizarea care am luat-o de la google...
    De Chivu Mihai în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd May 2009, 02:17
  5. este vreo problema?
    De delpi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 18th May 2008, 18:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •