Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Nu inteleg care este problema

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de cosmincol Vezi Post
    Am inteles acest lucru, insa scrie in regulament acest aspect ?
    Cosmin, daca nu se specifica in regulament se poate specula, de acord.

Insa scrie in regulament ca un user nu are voie sa dea negativ? Practic, intrebarea este asa: "Te-a ajutat acest post? YES | NO" Ei, pe Tom nu l-a ajutat si a dat NO. A incalcat vreo regula? Asa cum tu spui faptul ca nu se specifica in regulament ca tre sa recomanzi ceva doar cu argumente, asa nu se specifica faptul ca n-ai voie sa dai negative. Iar treaba asta cu ajutatul este relativa. Ce ajuta pe altii poate nu ajuta pe ceilalti. Deci nu veni cu argumentul regulamentului, ca nu tine.

Si legat de cine sa raspunda aici, fiind un forum public, oricine poate raspunde. Daca vrei raspuns doar de la admini, contacteaza-i personal.
    Signatura lipsa

Sandu Stefan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti/TR
    Posturi
    152
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de cosmincol Vezi Post
    Am inteles acest lucru, insa scrie in regulament acest aspect ? Scuze ca va spun dar as prefera sa ma lamureasca un moderator sau administrator, sper ca nu va suparati. Multumesc pentru raspuns.
    Hai sa incerc sa te lamuresc eu, cu toate ca nu sunt administrator. Am seopedia in google reader si citesc fiecare topic nou si stiu aproape tot ce misca in forum. Te stiu de la prima postare si imediat cum am citit ce scrii mi-am dat seama ca aberezi grav pe langa subiecte.
    1. Faci niste recomandari total aiurea
    2. Pierd timp sa iti citesc comentariile total aiurea
    3. Comentezi ca sa faci cat mai multe comentarii fara sa ai o baza.

Initial am vrut si eu sa iti dau negativ dar m-am oprit cand am vazut ca esti deja pe rosu.

Uite ca poate zici ca sunt rau.
    Citeste asta: http://forum.seopedia.ro/search.php?searchid=957758 ia fiecare comentariu sa vezi ca ai postat numai aberatii. Incearca sa comentezi atunci cand stapanesti bine ceva sau macar mediu... incearca sa nu aberezi pentru ca sunt foarte multi, printre care ma numar si eu, care pierd timp sa citeasca zeci de porcarii scrise de cei noi si pur si simplu nu mai suporta ca la fiecare nou venit sa piarda timp. Eu unul, am intre 50-100 de notificari in google reader pe zi printre care si cele de pe seopedia. Cam cati nervi crezi ca trebuie sa am ca sa suport porcarii in fiecare zi.

Asta nu intelegeti, voi cei care sunteti la inceput, ca imediat ne dam seama de aberatii. Nu sunt expert dar vad imediat cum abereaza cineva pe subiect si stiu deja membrii care au un cuvant de spus si stiu cum sa verific pe fiecare. Dintre cei noi din ultima perioada doar unul singur am observat ca se afla cat de cat pe linia de plutire.

Nu este suficient sa citesti regulamentul. Prima data trebuie sa vezi cum sta treaba in forum, care sunt persoanele cu autoritate cu functioneaza forumul si apoi sa incerci sa postezi unde te pricepi nu sa vi cu chestii de genul:

"Eu unul iti recomand sa cauti blog-uri dofollow pentru ca acestea te ajuta mult mai mult. De asemeni si link-urile nofollow te ajuta, dar nu foarte mult. Un blog care are cat mai putine comentarii..." - aberatii .

Sper sa intelegi ce am scris mai sus ca sa nu iti dau si eu negativ pentru ca pierd timpul aiurea.

Dupa data de 19 cand termin probleme pe care le am sper sa fac un topic pentru incepatori ca prea se ingroasa gluma.
    Ultima modificare făcută de Sandu Stefan; 6th September 2012 la 21:44.
    În timpul liber scriu sfaturi utile și articole interesante.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    43

Implicit

Nu are rost sa repet si eu ce au scris foarte bine cei de mai sus, dar... Faptul ca nu ti-a raspuns nici un administrator sau moderator, pana la aceasta ora, ar fi trebuit sa iti dea de gandit, in sensul ca ... nu ai dreptate in acea disputa. Macar 1 moderator / administrator urmareste in (aproape) orice moment discutiile din forum, si fii sigur ca daca aveai macar 1% dreptate ti-ar fi raspuns si ti-ar fi luat si apararea, + ca daca ai fi avut macar un pic dreptate in sfaturile date nu te-ar fi atacat Tom nici macar cu o fraza...

Incearca sa intelegi ceva din toata tarasenia...

Probabil putem inchide subiectul ?!

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.115
    Putere Rep
    44

Implicit

Unii mai au curaj sa se mire.

Eu lucrez de cativa ani buni in domeniul webmasters deci pot lua niste decizii sau pot da niste sfaturi.
    Si asta ai invatat in anii astia? Sa faci spam? Felicitarile mele si mersi de comentarii, foarte relevante.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Care este diferenta?
    De piciu1993 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th September 2011, 08:37
  2. Problema cod postal ? care este problema ?
    De Guess Who în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th April 2011, 20:37
  3. Frustrari pe care nu le inteleg in online-ul romanesc
    De Cristi U în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 66
    Ultimul Post: 22nd September 2010, 16:19
  4. Nu inteleg penalizarea care am luat-o de la google...
    De Chivu Mihai în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd May 2009, 03:17
  5. este vreo problema?
    De delpi în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 18th May 2008, 19:59

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •