Citat Postat în original de GeorgeA Vezi Post
Pai sa trecem la analiza lor, ca e forum/comunitate ca sa invatam unii de la altii, sa nu repetam greselile altora. Am incercat sa ajut,daca am spus ceva incorect, e de preferat sa ma corectati,sa nu mai citeasca si altii "prostiile" care le-am scris sa le ia cumva "de bune".
"Experienta" ta de blue hat, cred ca e destul de redusa. Si oricum nu prea isi are locul aici. Noi nu catalogam lucrurile ca black, white sau blue hat, ci ca fiind conforme unor criterii deja stiute.

Nu am vazut in cele 10-15 posturi ale tale, un aport pe care cineva de aici sa il aprecieze, inca.

Si daca am timp sa intru numai o ora pe zi pe forum ce o sa fac ? O sa postez numai 10 posturi pe zi ? Zi-mi si mie care e limita aia referitoare la cat anume se considera "postari numeroase in scurt timp" ca sa stiu si eu , ca nu o pot "ghici".
Regula se aplica userilor noi care intr-o ora posteaza n posturi.
Zilele urmatoare te asteptam sa ne impartasesti experienta cu mai multe posturi. Dar azi, postarile tale lasa impresia unui spamer.

Sper sa intelegi aspectul asta.

Dupa cum vezi, incerc sa cooperez, si as aprecia daca m-ai lamuri prin a raspunde la subiect, fara sa ocolesti problemele.
Nu se plange nimeni de necooperarea ta. Tocmai iti explic cum stau lucrurile pe forumul asta. Fara "ocoliri".