Si relevanta la intrebarea mea este ... ? Am spus bancuri/pus link-uri catre videoclipuri/poze amuzante ? Nu vad legatura dintre divertisment si hobby-uri si ceea ce am postat pana acum. As dori sa ma lamuresti in aceasta privinta,sa stiu unde am gresit.
Consider ca fiecare din post-urile mele au adaugat la valoarea threadurilor respective.
Sa-nteleg ca am vorbit mult si fara rost. Din nou te rog sa evidentiezi ce din ceea ce am spus pana acum este "fara rost" , ca sa nu aruncam vorbe in aer.
Pentru ca ai observat , ca un administrat vigilent ce esti, ca nu am postat nici un link activ('activ' as in - se poate da "click" pe el).
Nici nu ar avea cum sa nu respecte regula datorita softului forumului care nu permite post-area mesajului cu linkuri "active" in el. Si mi se pare foarte comic ceea ce ai spus acum referitor la cum s-ar simti ei "neindreptatiti", dar nu mai comentez nimic referitor la subiectul asta, pentru ca stim amandoi ca aceasta masura este implementata in principal impotriva spam-ului.
Multumesc !

.
Răspunde cu citat