Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
Pentru ca, nu e forum de divertisment si hobby-uri.
Si relevanta la intrebarea mea este ... ? Am spus bancuri/pus link-uri catre videoclipuri/poze amuzante ? Nu vad legatura dintre divertisment si hobby-uri si ceea ce am postat pana acum. As dori sa ma lamuresti in aceasta privinta,sa stiu unde am gresit.

Consider ca fiecare din post-urile mele au adaugat la valoarea threadurilor respective.

Pentru ca, apreciem oamenii care stiu ce spun..si nu doar cei care spun mult si fara rost.
Sa-nteleg ca am vorbit mult si fara rost. Din nou te rog sa evidentiezi ce din ceea ce am spus pana acum este "fara rost" , ca sa nu aruncam vorbe in aer.

Pentru ca, avem o regula (mai mult ca sigur ca ai observat-o) pentru noii useri, care specifica faptul ca link-uri active se pun abia dupa 10 posturi.
Pentru ca ai observat , ca un administrat vigilent ce esti, ca nu am postat nici un link activ('activ' as in - se poate da "click" pe el) .

Pentru ca, daca nu am tine cont de regula asta, altii useri s-ar simti nedreptatiti, ei respectand in prealabil aceste reguli.
Nici nu ar avea cum sa nu respecte regula datorita softului forumului care nu permite post-area mesajului cu linkuri "active" in el. Si mi se pare foarte comic ceea ce ai spus acum referitor la cum s-ar simti ei "neindreptatiti", dar nu mai comentez nimic referitor la subiectul asta, pentru ca stim amandoi ca aceasta masura este implementata in principal impotriva spam-ului .

Bine ai venit.
Multumesc !