Nu inteleg de ce insisti cu aceste conturi multiple @rapsodia.
Acum ceva vreme am banat userul Victoras (tot tu). La vremea aia mi-ai explicat ca userul era... "tatal tau"...
Presupun ca dupa aparitia "sotiei" urmeaza sa apara "catelul sotiei", vecinu' etc.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nichita, salut! Eu daca citesti cu atentie nu am insistat cu nimic, altii au venit cu "propunerea".
Deci nu insist cu nimic, am vrut doar ca membri de pe forum sa stie ca sunt doua persoane diferite, un coleg l-a sunat pe sotul meu, desi nu suntem in Romania, a vorbit la telefon, poate altul va suna si voi raspunde eu, mi se pare normal daca fac echipa cu sotul sa se stie, sa nu fie discutii sau confuzii.
Legat de fiul meu, daca vrei neaparat iti pot da [si demonstra] ca este in Dubai, a parasit forumul tocmai pentru ca nu era obisnuit cu discutii de si despre probleme personale. Noi suntem cu mult mai trecuti prin viata, nu ne ambalam pentru remarci legate de IQ sau alte lucruri de acest fel, ma gandesc ca asa cum "RApsodia" si-a facut prieteni si colaboratori pe forum, pot sa imi fac si eu. Sau daca e ceva "imoral", "neobisnuit" sau de neacceptat ca cineva sa se prezite, sa spuna ce gandeste si ce cauta pe forum, cum spuneam inca d ela inceput, ma pot retrage, nu cred ca mi se va simti lipsa!![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nichita, ai primit pe PM date concrete, cred ca ar trebui sa incetam cu "caterinca"!
[Sotul]
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Legat de PM, ar trebui sa fac genealogia familiei? Cine a facut contul? Cine il utilizeaza?
Nu e mai simplu sa se creeze un alt cont si gata?
Nu, dar nici sa te pronunti pe baza unor ... supozitii!
Nu a insistat nimeni si totusi ...?Pana acum avem asa: rapsodia, sotia, rapsodia-fiul si tatal.
Nu inteleg de ce insisti cu aceste conturi multiple @rapsodia.
Precum vezi ... NU!
[Sotul]
Sorry de offtopic, dar nu ma pot abtine:
Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala
Bine ai venit [sotia] Rapsodia care are [fiul] in Dubai. Sper sa iti dai rand cu [sotul].
[Chiar el]
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)