Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Incantata de cunostinta

Vizualizare arbore

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Si de ce firma e Romaneasca? Nu spuneati ca siteul a fost preluat de o firma din afara? Din ce vad la Recom, SC Matrimo SRL, e o firma facuta in decembrie 2010 in Romania.

Citez din postul tau de aici http://forum.seopedia.ro/spam-made-r...tml#post142343

Rombest a fost cumparat in decembrie de catre marca MATRIMO si este o firma cu capital francez.
    Matrimo este numele marcii si al firmei Matrimo srl
    In plus nu vad acei 700.000 de euro capital social, ci doar 200 de RON. Gresesc? Am incercat sa efectuez si pe BE o cautare, si nu am gasit firma Matrimo.

Sursa 1: recom.onrc.ro
    Sursa 2: http://membri.listafirme.ro/sc/24928...ombest_srl.htm

Sursa 2 arata cifra de afaceri de 2000 Euro in 2009, si profit de 30 de euro pentru Rombest SRL.

Nu de alta dar daca tot am discutat despre asta, cred ca ar fi corect sa ne explici cum sta situatia pentru a preveni desigur cazurile in care utilizatorii Seopedia si-ar putea imagina (fantezist de altfel) ca sunt mintiti. Eu plec de la premisa ca totul e ok, si ca Matrimo chiar e o firma reala din Belgia, ca Rombest e un site cu mii de vizitatori pe zi, si ca e o marca veritabila, insa acum ca ne-ai facut curiosi, cred ca ar fi interesant sa ne dai si detalii.

Si inca o mica intrebare. Daca Rombest SRL a vandut siteul catre Matrimo SRL, cum se face ca conform datelor de la registrul comertului, ambele firme au acelasi sediu social si anume Judet :Bacău, Localitate :Sat Pancesti. Sunt convins ca gresesc undeva sau ca am omis ceva, d-asta te intreb. Departe de mine gandul de a fi malitios.

Si iti mai spun din start o chestie. Nu am nici un interes de a defaima, sau de a-ti afecta imaginea de brand in piata. In primul rand pentru ca nu exista mobil/interes, si in al doilea rand pentru ca nu iti aduc acuzatii. Eu formulez doar intrebari (nu afirmatii), in baza datelor de la Recom.
    Ultima modificare făcută de Emil; 27th January 2011 la 15:17.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cunostinta cu HexString
    De HexString în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th May 2008, 10:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •