Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Incantata de cunostinta

Vizualizare arbore

matrimo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    46
    Posturi
    142
    Putere Rep
    29

Implicit

Emil, cauta in posturile mele de pe seopedia si vei vedea ca singurele date pe care eu le-am scris despre firma sur : " Rombest a fost cumparat in decembrie de catre marca MATRIMO si este o firma cu capital francez. Matrimo este numele marcii si al firmei Matrimo srl" Ceea ce este perfect adevarat. Cine a zis ca Matrimo este o firma din Belgia ?

Restul, verificarile facute de tine sau vorbele spuse de altii, nu ne apartin. Firma este cu capital francez, nicidecum 200RON.

In alta ordine de idei, nu te privesc aceste lucruri, nici pe tine, nici pe cei de pe Seopedia. Nu avem nici o obligatie sa dam asemenea explicatii inutile si confidentiale.

Cum activitatea si intalnirile au loc pe teritoriul Romaniei, am gasit de cuviinta sa avem si o firma in Romania.

Cat despre neprihanitul si suavul concurent jarrel, ii uram mult succes. Nu avem ce discuta cu el, nu ii datoram nimic. El a inceput sa se lege de capul nostru initial cu fel si fel de acuzatii. Ulterior, tot el vine cu comentarii si acuzatii. Cat despre domeniul lui matrimoniale.ro, si alte cateva, sa ii fie de bine. Nu avem nici un interes sa i-l cumparam. Un nume de domeniu nu valoreaza nimic fara un continut de calitate. Am intrebat fostul webmaster si ne-a spus va visa-i cu ochii deschisi cand cereai 50 000 euro pe acel domeniu. Aberant.

Cat despre publicarea mailurilor sau a nu stiu ce discutii, nu cumva vrei si o despagubire ceva ? Cred ca aceste schimburi de replici trebuie sa inceteze si daca ai ceva de reprosat, mergi in instanta.
    Ultima modificare făcută de matrimo; 27th January 2011 la 21:31.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cunostinta cu HexString
    De HexString în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th May 2008, 10:36

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •