As incerca sa aduc cateva lamuriri. Nu am nimic personal cu ei desi mi-au trimis tone de injuraturi si amenintari pe email zilele trecute, au facut presiuni asupra firmei de hosting sa-mi inchida siteul, au creat profile pe siteul meu din care au injurat ceilalti membri, si-au promovat siteul si au lansat injurii si acuzatii la adresa mea (as fi un proxenet din Iasi cercetat de politie, strang date personale ale membrilor pentru a le vinde, administrez un site de prostituate). Nu a avut loc nicio schimbare de echipa in cazul lor asa cum afirma mai sus, siteurile pomenite si inca vreo 5 mai mici folosite pt link exchange sunt administrate de ani de zile de un cuplu sot sotie din Bacau (probabil Pancesti). Au mai avut un cont pe seopedia care vad ca e banat si daca urmariti prezentarea de atunci vedeti ca e aceeasi persoana (presupusul fost webmaster). Cel care se ocupa de PR (injuraturi pe email, posturi pe forumuri) e sotul (el are in jur de 30 ani cum e completat si pe seopedia) desi de cele mai multe ori scrie in numele sotiei (chestie de marketing). Pe mine m-au atacat pt faptul ca am scris un articol pe siteul propriu unde i-am acuzat cu dovezi ca mi-au furat niste elemente de design (clase css) si am afirmat ca agentia belgiana ar fi de fapt o firma din Pancesti Bacau (vad ca nu sunt singurul care a ajuns la concluzia asta). Am mai avut probleme cu ei si acum 2 ani cand m-au stresat luni in sir sa le vand domeniul matrimoniale.ro (domeniu parcat la acea data). Mi-au oferit fabuloasa suma de 200 euro, apoi o masina sh care ar fi facut 5000 euro cu 4000 euro + domeniul, apoi mi-au promis ca-mi gasesc o sotie prin siteul lor (tot in schimbul domeniului) iar in final s-au infuriat si-au inceput sa ma ameninte ca au o matusa la ROTLD si-mi vor lua domeniul "cu japca" pentru ca din discutiile purtate pe email au deja dovezi ca am incercat sa-l vand. Sper ca v-am ajutat sa va formati o parere despre persoanele in cauza (daca exista o sectiune de divertisment si imi e permis pot posta si emailurile cu injuraturi primite de la ei, atat cele recente, cat si cele de acum 2 ani).