Cred ca gagiul se refera la faptul ca textul publicat pe prima pagina a companiei respective seamana izbitor cu cel de pe nikalai_com
Imaginile sunt intr-adevar luate de pe earthhour_org din sectiunea download (din cate am vazut pe site)... dar am analizat textul de pe nikalai cu textele de pe earthhour_org. Nu se potrivesc, lucru care ma duce cu gandul ca respectivul cu site-ul nikalai a compus textul respectiv (si la tradus in engleza, sau invers).
Deci tipul cred ca blameaza faptul ca cei ce au plagiat (banuiesc ca iMedia) au luat cu copy+paste textul in cea mai mare parte.
Pe site-ul nikalai este prevazut un link evidentiat catre earthhour_org (Get more info on www_earthhour_org), pe cand pe site-ul iMedia link-ul este intr-un fel ascuns sub logo-ul de 60EarthHour. Nu face nici o referire directa catre site-ul pe care se desfasoara campania. Asta nu e frumos... Cred ca ar trebui sa evidentieze mai mult sursa de pe care s-au inspirat sau site-ul pe care se desfasoara campania in sine.
Este un Marketing Viral mult prea pe fata pentru site-urile prezentate in bara rosie de jos. Slabut.
Whatever... misto campania in sine...
Spor

Răspunde cu citat