Baietii "destepti" de la shopit au zis ca da bine sa puna si ei banere pe site
si au copiat de la prostore.ro nu numai ideea dar pina si la text nu au fost in stare sa schimbe decit 2 cuvinte![]()
Baietii "destepti" de la shopit au zis ca da bine sa puna si ei banere pe site
si au copiat de la prostore.ro nu numai ideea dar pina si la text nu au fost in stare sa schimbe decit 2 cuvinte![]()
Eu nu vad nici o asemanare.
Se refera la text, "Te asteptam sa iti configurezi sistemul" si "Te invitam sa iti configurezi sitemul"
C'mon... chiar asa? 5 cuvinte? Pentru asta ti-ai facut tu cont pe Seopedia?![]()
Ooo da, s-a gasit cel mai grav de plagiat din Romania, aia de la shopit cu mii de vizitatori au furat 5 cuvinte de pe un banner de la un magazin cu 3 vizitatori pe zi. Nigger please.
Asa se poate zice si ca PROSTore a furat o gramada de cuvinte de pe shopit sau alte magazine: Compara cu alte produse, Link producator, Specificatii tehnice, Autentificare, Am uitat parola, Contact, etc.
Ce daca cuvintele astea exprima cel mai bine ce ai de transmis vizitatorilor? Daca cineva le-a folosit inainte si dupa aceea ai venit si tu si le-ai pus pe site, e clar plagiat, iar sentinta e moartea
Daca vrei sa vezi plagiat cu adevarat, ia uite-te tu la http://www.shopit.ro/cum-cumpar/ si apoi la http://www.marketonline.ro/cum-cumpar/ - sa-ti spun un mic secret: shopit a scris textul prima data. Stiu asta, pentru ca eu l-am scris.
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Ideea ca amandoua isi fac reclama cu faza asta pe seopedia.
Daca s-au copiat cuvinte generale nu cred ca poate fi considerat plagiat.
Sunt pur si simplu termeni mult prea specifici si generali si nu au zeci de sinonime.
Iar formulari mici vor fi copiate intotdeauna. Ca si feature-uri. Cum a fost PCgarage care a facut sistemul de SMS-uri apoi a fost copiat.
Apoi alt magazin a facut un wishlist, si au inceput sa faca multe dupa.
Pur si simplu sunt notiuni generale, care oricum vor fi preluate de majoritatea.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)