eu ma gandeam la 2 lucruri.
1. sa pun prin continutul articolului, sa adaug o semnatura de-a mea, sa zic: "site-ul meu", dupa fiecare 20 cuvinte din articole.si sa pun culoarea textului cu cea a fontului sa nu se vada.
Iar daca cineva swe gandeste sa ma copie, va trebui sa scoata cuvintele..iar cei care sunt copy pasteri, o sa le fie sila din fiecare articol sa imi scoata semnatura, si o sa se duca pe alt site :d. Si acel cuvant sa il schimb mereu, sa nu ramana acelasi, ca l-ar scoata f simplu.
2. Sa fac din php ca textu sa intre intr-o imabine. Partea proasta este ca nu indexeaza google-u, da ma gandeam ca varianta, ori sa ii dau un rss lu google...adica sa fac un fisier pentru el, ori la alt la imaginea ce contine textu respectiv, sa ii dau eu o insiruire de cuvinte ce contine imaginea.
Ce ziceti?(mi-a mai zis cineva o varianta,...legat..ca cica dupa ce scrie vreo 6 articole, si le trimite prin posta, si asa are data..da nu inteleg cum continutu il inscrie undeva oficial..o sa o intreb sa vad..inca nu raspunde respectiva persoana).

Răspunde cu citat