https://inregistrare-marci.ro/cautar...x=0&y=0&firma=
Daca vedeti Antena 1 are 9 clase NISA si are 53 de marci inregistrate care contin Ghimpele, culmea e ca nu are ghimpele ploiestean (am domeniul respectiv eu)
Daca isi permite sa inregistreze 7-8 variatiuni si pe 6-7 clase isi permite lejer sa te dea in judecata.
Siteul de mai sus e al unei firme din Brasov, costa parca 1200 de lei un "autid" in care ti se va spune daca sunt sanse sa inregistrezi marca respectiva, ce sanse, cei care au marca asemanatoare or sa depuna in mod sigur opozitie iar tu vei mai avea de dat niste bani pentru a depune o opozitie la opozitia lor, in functie de situatie te vor invata echipa de avocati de la ei ce sa faci, te va costa in total 1000-1200 de euro poate si mai mult, si la mine a durat cam 14 luni sau 16 luni, oricum mai mult de un an dar la final am reusit sa inregistrez marca. Desi in final este pur si simplu decizia unui consiliu de oameni daca iti vor da sau nu marca spre utilizare eu am avut si avantajul ca am putut demonstra cu facturi ca am inregistrat domeniile respectiva cu 4-5 ani inainte de a depune ei actele de marca, deci cumva pot spune ca ei s-au "inspirat" de la mine.
Oricum in cazuri de genul, specifice, doar niste avocatii specializati pe asta te pot ajuta. Sunt firme si in Bucuresti dar se pare ca Ariana and parteners e destul de cunoscuta si recomandata si de alti antreprenori.

Răspunde cu citat