10th April 2015, 12:39
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Marius Morariu
E ca si cum as plati eu pe unu sa-mi fure o masina si singurul vinovat de asta as fi doar eu, nu si hotul. Ba ejnebun?

)
In cazul nostru, hotul a inregistrat masina pe numele lui. Si mai nevinovat adica.
In rest... nu va mai mirati atata. Problema s-a rezolvat, iar mentalitatea omului n-o schimbam noi cu mirarea noastra. Daca are impresia ca suntem prosti, n-o sa putem sa-i demonstram ca nu suntem.
Trust, but verify.
10th April 2015, 17:09
7 out of 11 members found this post helpful.
Vreau să-mi cer scuze față de AntonioTony pentru ceea ce s-a întâmplat. Îmi pare sincer rău și recunosc că am greșit dar timpul nu mai poate fi dat înapoi. Am șters site-ul, absolut tot inclusiv domeniul și încă odată îmi cer scuze față de el și față de restul colegilor pe care fără să vreau i-am jignit cu aberațiile mele. Mi-am primit sancțiunea, e o lecție învățată. O zi frumoasă și un PAȘTE FERICIT!
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
27th April 2015, 15:25
0 out of 7 members found this post helpful.
Este absurd sa copiezi site-uri. Subscriu Tom.
De ce sa copiezi? Ca sa faci ce cu el?
28th April 2015, 04:15
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
bemm
Este absurd sa copiezi site-uri. Subscriu Tom.
De ce sa copiezi? Ca sa faci ce cu el?
Tu i-ai scris cele 5 carti lui George Copos? Vad ca esti foarte prolific.
29th April 2015, 20:52
0 out of 1 members found this post helpful.
Hahaha, Super tare , am ras cu lacrimi , Maine fur o bicicleta dar nu sunt eu de vina pentru ca am vandut bicicleta deja , SUPERB , de o splendoare ce rar imi este dat sa vad. FELICITARIIII N.Paul nu am mai ras atat din copilarie.
Pe viitor iti dau un sfat inainte de a face orice lucru orice bussines nu te doare mana sa ne intrebi te v-om ajuta. Cere o parere de la noi ... nu de la persoanele cu care bei o bere in pozele de pe facebook.
Vreau sa felicit pe aceasta cale persoanele ce au putut rezista si au putut sa isi pastreze calmul in discutiile cu tipul respectiv. FELICITARI