Tocmai mi-am gasit logo-ul la concurenta, vreau sa zic ca si-au relansat "noul" site
romaniawebdesign.com
a da, al meu este webcentury.ro
Tocmai mi-am gasit logo-ul la concurenta, vreau sa zic ca si-au relansat "noul" site
romaniawebdesign.com
a da, al meu este webcentury.ro
Ultima modificare făcută de Nichita; 4th May 2014 la 02:33. Motiv: Fara linkuri!
Daca nu ma inseala memoria... si tu ai fost admiratorul altora, in sensul ca am vazut logo-uri asemanatoare la mai multe site-uri din .com
LE: nu ma inseala, uite un exemplu: m by logtek
Cei pe care ii acuzi ca te-au copiat aveau logoul ala si in Martie 2013. Siteul tau apare cu acel logo dupa ultimul redesign, adica in Martie 2014.
Cu alte cuvinte ori este o coincidenta ori hotul striga hotul.
Inclin sa cred ca nu este nicio coincidenta. Oferi servicii SEO, inainte de toate imi imaginez ca iti studiezi concurenta si esti la "zi" cu toate mutarile lor.
Nu stiu ce ai vrut sa faci, cert este ca te faci de ras. Iar eu personal ii voi anunta pe cei care "ti-au furat" logoul.
imgur: the simple image sharer
Ultima modificare făcută de Kaa; 4th May 2014 la 08:50.
webcentury.ro imi spune ca nu este safe.
Cu parere de rau dar subscriu pe un coleg de mai sus "cred ca hotul striga hot".
No. Domain Name Age
1 webcentury.ro 6 years 0 months old
2 romaniawebdesign.com 11 years 1 months old
Vechimea domeniului nu are o relevanta prea mare insa este un mic factor de luat in calcul. In loc sa veniti cu acuzatii mai bine studiati problema si incercati sa ajungeti la un acord cu cel in cauza. Bogdan, la o simpla evaluare am constat ca defapt cei de care zici tu detin acel logo cu mult inaintea ta. Cum mi-am dat seama? Incearca wayback machine.
http://i.imgur.com/olRhSlG.jpg
http://i.imgur.com/V0EarrG.jpg
Scuzati-ma domnilor, am vazut tarziu ca este un post de 1 an de zile, dar am vazut ca domnul beem a postat 27th April 2015 si fara sa ma uit la detalii am postat si eu, am facut ceva iesit din comun?
Am defaimat comunitatea cu un post din asta?
Ce Dumnezeu, atata zarva pentru ca am postat la un subiect?!
OFF: @iasivezi sa sti ca eu nu fac parte din acei oameni.![]()
Ultima modificare făcută de Alex Florea; 7th May 2015 la 17:47.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)