1 out of 1 members found this post helpful.
@Hakuna, partial ai dreptate. Cand esti furat de un pusti de 16 ani care se joaca de-a webmasterul, stai si gandesti de doua ori inainte de a-l actiona in instanta. Pentru simplul fapt ca probabil in cel mai bun caz respectivul o sa isi ia o bataie buna de la tacsu.
Cand insa in spatele furtului sta o firma, se schimba un pic datele problemei. Primul pas poate fi DCMA report, iar rezolutia mai mult ca sigur ca este acceptata ca probatoriu in instanta. Este un document oficial care iti atesta dreptul de Copyright. Sansele de a obtine castig de cauza sunt extrem de mari, chiar si cu o legislatie deficitara.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
3 out of 3 members found this post helpful.
1. Faci feedul sa genereze si sa contina un cod unic pentru fiecare ip de la care e accesat.
2. Observi ce cod apare pe siteul tinta => afli ipul de unde e accesat
3. Generezi feed special pentru acel ip.
4. Iei o bere si popcorn, urmaresti ce se intampla.
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
puthre
1. Faci feedul sa genereze si sa contina un cod unic pentru fiecare ip de la care e accesat.
2. Observi ce cod apare pe siteul tinta => afli ipul de unde e accesat
3. Generezi feed special pentru acel ip.
4. Iei o bere si popcorn, urmaresti ce se intampla.
Sau pur si simplu blochezi IPul site-ului unde e hostat. Poti detalia cum se procedeaza cu feedul "cu dedicatie"? Am si eu niste "webmasteri" carora le-as trimite ceva redtube.
@Prietenul, te rog sa stergi continutul copiat de la colegul care te-a reclamat. Nestergerea lui => ban permanent.