Original:
Cum are loc conceptia?
Furt:
Cum are loc conceptia? | Lumea Mamicilor
Uitati si la ultima fraza, nesimtitu a uitat sa puna si videoul de la urma![]()
Original:
Cum are loc conceptia?
Furt:
Cum are loc conceptia? | Lumea Mamicilor
Uitati si la ultima fraza, nesimtitu a uitat sa puna si videoul de la urma![]()
Pai e pus pe automat .. de ce sa-si mai bata capul, cand poate sta si site-ul capata continut?
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Mai bine sa-si inchida site-ul, ca sa fie sigur ca nu mai fura nimeni content, asa-i?
Ce conteaza METODA prin care furi? Ca e RSS, ca e copy/paste, tot furt se numeste.
Un agregator de stiri sau ceva de genul are link catre site-ul original, are mai multe surse, face ceva util, nu se numeste neaparat ca FURA. Cum e cazul de fata.
Trust, but verify.
Dar mai ales tenacitateSeriozitate, tenacitate si munca, iar rezultatele nu intarzie sa apara!
Radu Bogdan Stoica
Promomedia Design![]()
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Nu am avut, dar acum am o problema cu tine si aceea ca-mi copiezi articolele fara dreptul meu.
1. Legat de aria de domenii. Ceea ce ceri tu acolo e o gluma, sume imense pentru domenii fara nici un interes, am fost la subiect atunci si mi-se pare normal sa critic/comentez atata timp cat este o comunitate (Nu am stiut cine esti pana nu au zis colegi de mai sus)
2. Continutul RSS este pentru cititor, cel care vrea sa citeasca fluxul de articole si sa se aboneze la ele, dar in nici un caz sa le preia complect si sa le publice in alta parte.
3. Nu este datoria mea sa-mi opresc fluxul, este de datoria ta sa nu-mi preiei articolele, adica nu mi-am inscris eu site-ul in agregatorul tau si nici nu te-am rugat sa-l inscrii. Ce ai facut tu ? Ai cautat o nisa, site-uri din prima pagina si le-ai inscris in agregator fara a cere vre-un drept.
4. Ca sa-ti raspund aici pentru ca nu am apucat pe Yahoo! Mi-ai dat ignore rapid. Drepturile tale sunt egale cu ale mele, asa cum eu nu am drept sa copiez nici tu nu ai. Facand tu pe avocatu si spunandu-mi sa invat drept mi-ai demonstrat doar cat esti de frustrat cand e vorba de continutul site-ului tau.
5. Sper sa dea raport si alte persoane si sa dispara gluma aia din cautari, chiar e o gluma !
tosin.
Cred ca mai bine nu il furi tu si gata. Ai putea sa il furi si direct, fara RSS, atunci ce i-ai sugera? Sa isi inchida site-ul ?
Sau probabil nu ai fi in stare si ai merge la alt "fraier" care isi publica RSS-ul.
Mda...dezgustat maxim de raspuns, arata ce caracter ai.
De unde atata caracter ? Ca fapt divers, mi-a dat un coleg de forum o cautare de pe google in care se arata ce caracter are, e pe langa subiect, dar daca omul viseaza la cai verzi pe pereti o face pana in capat, nu ? studentie punct ro/bazar/anunturi-cazare-gazda-c8/caut-colega-a69111
Asta da caracter !
tosin.
A mai fost o discutie de gen - fie ca le ia prin RSS fie ca pur si simplu ti le fura [copy-paste] nu prea ai ce sa-i faci.
DIn pacate Google vede asa: Eu pun toata teoria relativitatii imbunatatita la mine pe site [documentata stintific - toata sarabanda] insa am un site slab, nepromovat si 3 ciumpalaci care il mai viziteaza din cand in cand, la un moment-dat unul din cei 3 imi ia articolul copy paste, il pune la el pe site incepe sa-l imprastie pe retele sociale, ii pune linkuri directe si il mai ajuta si root-ul .... in aceste conditii Google va da in cautare pe cel care mi-a furat contentul iar pe romania sa dovedesti ca ala e al tau e multa paine de mancat.
Din pacate mie nu mi s-a intamplat asa ceva pana acum - spun din pacate si nu din fericire deoarece oricine ar face asta si va rog sa nu o luati in nume de rau [sunt corect cu cine e corect iar cu cine joaca murdar joc murdar] ar disparea din cautarile G cu site-ul in maxim 3 saptamani - definitiv.
Cei care fac asa trebuiesc "recompensati" pe masura poate incet incet invata si ei sa pretuiasca munca altora si sa se apuce si ei cu adevarat de munca nu de furaciuni.
PS - Accept si negative!
Rob - daca ai nervi tari, bani, timp si avocati probabil vei obtine termen peste 2 ani, neexistand legislatie stricta si nici precedent pe de-o parte iar pe de alta parte nu te-ai ingrijit sa-ti inregistrezi un articol de 500 cuvinte ca fiind copyright - cine stie? posibil sa pierzi si bani si timpul degeaba...
Cat despre DCMA - Googalaul iti solicita documente din care sa reiasa copyright-ul ...
Tocmai de aceea spuneam ca in 3 saptamani esti impacat cu tine[fara o cheltuiala prea mare]
NU ma intelege gresit si eu recomand intodeauna si negresit intelegerea pe calea amiabila insa cand esti trimis la plimbare pe munca ta ... sigur poti visa la avocati![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)