Nu nu le iau cu embed, am parteneriat cu producatori dar nu are asta nici o relevanta, omul imi fura tot contentul frate, nu e vorba ca "a luat un text" site-ul lui are titlurile jocurilor mele, descrierile jocurilor mele, jocurile in sine si pana ce si cuvintele cheie si thumburile le-a luat(sau a stat, oare, sa le faca din aceeasi pozitie? hm, nu stiu ce sa zic ).

Pe langa asta, am avut bunul simt sa ii sun inainte sa ii raportez, am zis ca sunt oameni sanatosi la cap, dar nu, mi-au zis "ce sa facem daca facem aceleasi propozitii ca voi?" mai avea un pic si ma certa ca am descrierile ca ei deci nu e vorba de rankat in google aici, e vorba de nesimtire clasa intai si da, mi s-a intamplat sa rankeze unul cu descrierile mele mai sus decat mine (pe cuvinte cheie long tail si fara prea multe cautari, ce e drept).

Iar eu nu ti-am cerut solutii de rezolvare a acestei probleme, am vrut doar sa stie comunitatea SEO din RO care mai sunt leprele si ca ziarul Buna Ziua Iasi, desi are redactori angajati, nu e in stare sa faca o descriere si un thumb, asta e problema mea.