30th September 2011, 10:19
0 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
-Rares-
LexBruckner sau oricare ai fi, multumesc mult pt negativ pt postul meu anterior. Inteleg frustrarea ta venita din faptul ca esti "pe rosu", dar nu asa indrepti lucrurile. Cei ca tine chiar nu merita sa fie aici.
Intrebarea mea era ipotetica, nu am zis ca ma duc maine sa dau in judecata pe cineva, intrebam doar daca e posibil si in ce conditii, deci nu stiu cu ce te-am deranjat pe tine ca am intrebat.
2 la mana, am specificat clar ca detin sursele brute ale imaginilor, la rezolutie maxima atat in format jpg cat si necomprimat (raw). Dovada mai mare si mai valida ca asta nu exista.
3 la mana: despre ce impozite si profit vorbesti? Am spus ceva de profit? Siteul despre care vorbesc nu produce nimic, este doar o pasiune sau cum vrei tu sa-i spui, deci pt ce sa declar venituri daca nu incasez nimic?
Da-mi o poza la rezolutie mica si iti dau inapoi negativul filmului din care a fost extrasa poza ta!Sau nu stiai ca se poate? In instanta, un avocat bun o sa te intrebe fix asta.

Bine baieti, atunci haideti sa ne copiem unul pe altul ca si cum am fi in jungla, inteleg ca nu se poate face nimic legal in privinta asta.
Ia codul de proceduri legale civile, citeste-l din scoarta in scoarta si ai sa vezi despre ce vb.
Daca ai incasari 0, profit 0 ai sa platesti taxe 0. Dar un bilant contabil tot trebuie sa ai, ti-am dat bad pt ca si voi a-ti facut acelasi lucru, in pofida faptului ca eu v-am spus exact cum stau lucrurile d.p.d.v legal nu de la mine de acasa cum se face, desteptule care esti tu. Poti sa ai si negativele, tot nu o sa te ajute cu numic. Ai vre un act care sa demonstreze ca esti persoana fizica cu meseria liberala de fotograf ce detine o marca inregistrata sub care isi publica materialele pe internet? NU! DE ASTA V-AM DAT CU NEGATIV LA TOTI! Unu nu a spus DA! Am marca inregistrata! Daca vreti totu moca atunci v-a trebui sa acceptati si faptul ca si altii se pot folosii moca de materialele voastre. Daca nu inseamna ca tot ce puteti sa faceti este sa imi dati mie rate bad si sa va bosumflati pe mina cand va spun ca in economie daca nu porti prezervative te imbolnavesti de lefterism