Tu te folosesti de jocurile alea in acelasi mod, nu ? Le iei gratuit (embed) si le postezi cu un alt text ... Un tip de pe aici a scris un reply care mie mi-a placut extraordinar de mult si care suna cam asa : "Eu fur articole, tu unde postezi ?" Cred ca faci un pic cam mult caz, google oricum vede data la care au fost publicate materialele, primul o sa fie vazut intodeauna mai bine ca restu. Restul vor fi vazute ca fiind copii, vor fi luate in considerare mai putin si acolo unde google gaseste mult continut copiat lesina iar odata cu el si site-ul respectiv care ti-a furat minunatia de text. 75% din informatia de pe net este duplicat, pentru ca unu face si 1000 copiaza mai apoi. Pare ceva rau ? Ei bine nu este.
Pana una alta daca tot vrei sa te protejezi, legal ai doar o optiune care se numeste copyright. Daca ai deja asa ceva atunci ii poti soma la Google si deasemeni poti actiona in justitie persoana/ele care ti-au copiat textele. Mai trebuie doar sa platesti taxele pentru drepturile de autor, apropo... platesti taxe nu ?