Am windows cu licenta![]()
Mai departe, vad ca te legi de comparatiile lui fium... Sincer, rationamentul tau mi se pare mai prost ca al lui, daca introduci in aceasi oala cache-le motoarelor de cautare cu plagiatorii. Pai ala afiseaza site-ul meu, cu reclamele mele, si doar avantaje vad in asta sincer. Pe cand un site care imi fura un articol si la sfarsit tranteste un link... cat ma ajuta si cat ma incurca?
Daca articolul e scris ca la carte, de ce sa mai intre vizitatorul ala si la mine? (ironie, nu ?). Intradevar, e un backlink in plus, insa el fie vine de pe un site SPAM, plin de duplicate content, fie poate veni de pe un site care rankeaza mult mai bine ca mine, fiind mai vechi samd. In cazul al doilea te intreb pe tine, ce sansa am eu cu un site mic sa iau fata unui site mare, daca el poate pune munca mea oricand si la el si google o gaseste prima data acolo? atunci nu mai bine ma pun si copiez eu site-ul ala mare, in loc sa muncesc la al meu ? Economisesc si timp astfel.
O ultima chestie... vorbesti de nevoia de informare. Pune dom'le doar link si trimite utilizatorul sa se informeze, ca nu moare daca nu citeste de pe site-ul tau, ci direct de la sursa originala.

Răspunde cu citat