Cu asa gandire n-ai ce cauta pe SEOpedia si punct. Am vrut sa-ti dau rep negativ dar din greseala ti-am dat pozitiv si nu mai pot schimba. Pai daca toti ar gandi ca tine am ajunge un neam de plagiatori care copiaza cu zambetul pe buze si se comporta ca si cum totul ar fi natural.

Eu platesc bani pentru content writing, platesc multi bani pentru asta... am dat si 10-15 mil/luna doar ca sa fiu sigur ca am articole unice care sa dea cat mai bine pentru google si daca s-ar trezi un destept gen kitcat sa-mi copieze contentul ca asa crede el... ca s-asa a fost scris de writerii mei in 10-20 de minute cand se plictiseau

1) l-as da in judecata si probabil as castiga pentru drepturile de copyright
2) m-as intalni face to face cu el si i-as aplica o corectie.

Alea 20 de randuri sunt in jur de 200 cuvinte, 200 de cuvinte care sa zicem ca le platim cu 2$/100 cuvinte... deci 4$/articol x 5 articole/zi x 30 de zile => 600$. Ti-ar conveni tie sa dai 600$ ca sa fii sigur ca ai continut unic, chiar daca sunt doar 20 de randuri, dar sunt UNICE si sa vina un destept sa-ti copieze alea 20 de randuri si sa se comporte ca si cum totul ar fi natural?

Mie mi se pare ca ar trebui sa fie facuta mai drastic selectia aia cu noii useri. N-ar trebui lasat orice mucea sa vina pe forum si sa invete SEO. SEO nu e pentru toti, online-ul nu e pentru toti si cu asa gandire internetul clar nu e de tine. Somn usor, o sa te taxez data viitoare cu rep negativ.

Hai, te-am pupat.