Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Becoming Verified.. partea a 3-a

cristims este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th April 2008
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit Becoming Verified.. partea a 3-a

Salutare tututor.

Am un cont Business pe PayPal din octombrie 2007. Am avut deja verificarea de card (ING Visa Electron), apoi verificarea de ID Photo (am uploadat-o) si din 1 Aprilie am o verificare noua de billing adress, pentru ca cica am depasit 2500 euro.

Am uploadat 2 facturi, ce-i drept cam vechi si pe numele maica-mii (adresa de pe buletin), ca eu stau cu chirie si facturile vin pe numele proprietarului.

De atunci am contactat de 3 ori service support, fara effect. Aia sunt complet cretini! Nu numai ca nu mi-au raspuns despre ce i-am intrebat, adica daca sunt bune facturile, de ce nu se verifica odata ca au trecut zilele, si altele asemenea, dar imi trimit mereu email-ul ala tampit de pe 1 aprilie cum ca trebuie sa ma verific... si apoi imi dau chestia aia cu chestionarul daca sunt multumit de cum mi-au fost rezolvate problemele... la care de fiecare data ii fac in sange! (@#$@#!!! - dar politicos)

Eu tot iau bani prin PayPal de pe RentaCoder fara probleme si ii trag pe card imediat cum intra. (sau ii transfer la hostings, si shoppings).

Acum am de gand sa mai uploadez si facturile de pe luna asta... dar nu mai mult.

Acuma cu intrebarile:
    1. Am facut cont la MoneyBookers, si totul a mers snur. Stie careva daca sunt probleme cu MoneBookers la fel ca si cu PayPal (adica dupa ce se ridica limitele se mai pun vreodata)?

2. Vreau sa nu mai folosesc PayPal prea mult, asa ca am comandat un card de debit Payoneer, a folosit cineva asa ceva si daca da, cum merge?

3. Tot din cauza ca nu am incredere in PayPal, am de gand sa iau bani prin Plimus folosind transfer bancar. A incercat cineva acest serviciu? E de incredere? Sunt limite, sau alte ciudatenii ca la PayPal?

4. Daca aia tot nu raspund, eu pot sa continui sa fac tranzactii pe contul de PayPal, dar pentru cat timp, sau la ce suma taie aia contul?

Ce info pot si eu sa aduc pentru cei cu probleme:
    1. MoneyBookers e folosit de cativa insi care dau hosting (preturi bunicele), altii dau domenii, si chiar si pentru adult hosting exista site-uri cu MoneyBookers, dar nu folositi Vanguard Hosting ca e mort, va ia banii dar nu misca nimic.
    Transferurile se fac destul de rapid de pe si catre carduri/conturi (la mine cel putin merge snur, in 2-3 zile).

2. Cardurile Payoneer par a fi o solutie buna pentru transferul de bani. Dureaza cam o luna pana ajung (eu inca mai am de asteptat 2 saptamani), dar din ce am citit de ei, sunt ok.

Cam asta ar fi tot.
    aaa... please, please ... schimbati cumva provider-ul de captcha ca este oribil. Am bagat de 22 ori textul ala degeaba este ffff greu de citit.
    aaa... remarca a doua, cat timp am scris textul asta mi s-a terminat sesiunea... bagati si voi 30 de minute/sesiune ca este cam penala treaba.

Multumesc anticipat.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    26th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    46
    Posturi
    980
    Putere Rep
    41

Implicit

Folosesc Moneybookers de vreo 3 ani, comisioane minime, mi se par ok.
    Transferurile in .ro (fac transfer din MB doar in cont bancar) dureaza in general 7 zile.

rickysyv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    21st January 2008
    Posturi
    76
    Putere Rep
    31

Cool

Am folosit si eu Moneybookers multi ani. Nu am avut niciodata nici un fel de probleme cu ei in afara de cateva intarzieri de plata care se pare ca au fost la toata lumea dar acum s-au rezolvat si alea. La Moneybookers verificarea se face un pic diferit, adica prima oara cand vrei sa scoti bani prin transfer bancar (alta metoda nu este pentru Romania) poti sa scoti maxim 50 de RON iar ei iti vor adauga un cod de 6 caractere la acest transfer (apare pe extrasul de cont). O a doua metoda de verificare (daca vrei sa maresti si mai mult limitele de extragere) este printr-o scrisoare recomandata care contine un cod si pe care ti-o trimit ei. Merge fara probleme.

Din pacate Paypal le da fum la toti (spun din pacate pentru ca m-am lovit de acest monopol Paypal ani la rand pana sa ne lase si pe noi). Daca lucrezi solo pentru Rentacoder si nu ai nici o firma atunci nu trebuia sa faci cont business. Un cont premier era cea mai buna solutie. Poti sa iti faci inca un cont (premier de data asta) pentru ca poti sa ai doua. Ce te sfatuiesc sa faci pentru a grabi verificarea:

Ii ceri mamei tale facturi la zi (energie electrica si telefon fix) si le tiparesti impreuna cu buletinul tau si apoi specifici chiar acolo pe pagina ca tu locuiesti cu mama ta si facturile vin pe numele ei dar aveti acelasi nume de familie si aceeasi adresa in buletin. Apoi tiparesti din Paypal pagina de fax (fax cover page) si te duci la orice sediu Romtelecom si le trimiti prin fax. Cand vine vorba de viteza de procesare un fax nu se compara cu Upload pe care l-ai facut tu (desi e stress mai mare daca nu ai fax acasa).

Asa ridici limita de 2500 de euro. Daca nu, ea se reseteaza anual, dar contul nu iti va fi blocat. Pur si simplu nu vei mai putea face operatiuni cu el pana nu ridici limita sau trece anul. Iti urez bafta.

cristims este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th April 2008
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Mersi pentru info.

Deja am terminat 2 verificari la Moneybookers fara probleme, aucum astept scrisoarea.

La PayPal, culmean, inca pot sa bag si sa scot bani. Am mai uploadat facturi de luna asta... si cred ca le trag si un fax in curand.

Deocamdata fac retrageri prin el, dar daca mai sta asa o luna trec de tot la Moneybookers ca nu vreau surprize pe banii mei.

Prin Moneybookers am tras bani in cont la ING si au venit in 2 zile.

misu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    637
    Putere Rep
    37

Implicit

eu am o alta problema. mi-am adaugat un card si trebuia verificat. mi-a luat 1.5 euro si mi-au spus sa iau de la banca din descrierea tranzactiei un cod de 4 cifre. l-am luat si l-am introdus la ei pe site si surpriza: numarul nu e valid. a mai patit cineva asa ceva?
    Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Activare: Status verified.
    De style în forumul PayPal
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 23rd January 2010, 14:51
  2. Romanii tot romani partea a 2-a
    De kleampa în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th November 2009, 02:08
  3. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 1st August 2008, 21:28
  4. Răspunsuri: 25