Salutare tututor.
Am un cont Business pe PayPal din octombrie 2007. Am avut deja verificarea de card (ING Visa Electron), apoi verificarea de ID Photo (am uploadat-o) si din 1 Aprilie am o verificare noua de billing adress, pentru ca cica am depasit 2500 euro.
Am uploadat 2 facturi, ce-i drept cam vechi si pe numele maica-mii (adresa de pe buletin), ca eu stau cu chirie si facturile vin pe numele proprietarului.
De atunci am contactat de 3 ori service support, fara effect. Aia sunt complet cretini! Nu numai ca nu mi-au raspuns despre ce i-am intrebat, adica daca sunt bune facturile, de ce nu se verifica odata ca au trecut zilele, si altele asemenea, dar imi trimit mereu email-ul ala tampit de pe 1 aprilie cum ca trebuie sa ma verific... si apoi imi dau chestia aia cu chestionarul daca sunt multumit de cum mi-au fost rezolvate problemele... la care de fiecare data ii fac in sange! (@#$@#!!! - dar politicos)
Eu tot iau bani prin PayPal de pe RentaCoder fara probleme si ii trag pe card imediat cum intra. (sau ii transfer la hostings, si shoppings).
Acum am de gand sa mai uploadez si facturile de pe luna asta... dar nu mai mult.
Acuma cu intrebarile:
1. Am facut cont la MoneyBookers, si totul a mers snur. Stie careva daca sunt probleme cu MoneBookers la fel ca si cu PayPal (adica dupa ce se ridica limitele se mai pun vreodata)?
2. Vreau sa nu mai folosesc PayPal prea mult, asa ca am comandat un card de debit Payoneer, a folosit cineva asa ceva si daca da, cum merge?
3. Tot din cauza ca nu am incredere in PayPal, am de gand sa iau bani prin Plimus folosind transfer bancar. A incercat cineva acest serviciu? E de incredere? Sunt limite, sau alte ciudatenii ca la PayPal?
4. Daca aia tot nu raspund, eu pot sa continui sa fac tranzactii pe contul de PayPal, dar pentru cat timp, sau la ce suma taie aia contul?
Ce info pot si eu sa aduc pentru cei cu probleme:
1. MoneyBookers e folosit de cativa insi care dau hosting (preturi bunicele), altii dau domenii, si chiar si pentru adult hosting exista site-uri cu MoneyBookers, dar nu folositi Vanguard Hosting ca e mort, va ia banii dar nu misca nimic.
Transferurile se fac destul de rapid de pe si catre carduri/conturi (la mine cel putin merge snur, in 2-3 zile).
2. Cardurile Payoneer par a fi o solutie buna pentru transferul de bani. Dureaza cam o luna pana ajung (eu inca mai am de asteptat 2 saptamani), dar din ce am citit de ei, sunt ok.
Cam asta ar fi tot.
aaa... please, please ... schimbati cumva provider-ul de captcha ca este oribil. Am bagat de 22 ori textul ala degeaba este ffff greu de citit.
aaa... remarca a doua, cat timp am scris textul asta mi s-a terminat sesiunea... bagati si voi 30 de minute/sesiune ca este cam penala treaba.
Multumesc anticipat.