Am folosit si eu Moneybookers multi ani. Nu am avut niciodata nici un fel de probleme cu ei in afara de cateva intarzieri de plata care se pare ca au fost la toata lumea dar acum s-au rezolvat si alea. La Moneybookers verificarea se face un pic diferit, adica prima oara cand vrei sa scoti bani prin transfer bancar (alta metoda nu este pentru Romania) poti sa scoti maxim 50 de RON iar ei iti vor adauga un cod de 6 caractere la acest transfer (apare pe extrasul de cont). O a doua metoda de verificare (daca vrei sa maresti si mai mult limitele de extragere) este printr-o scrisoare recomandata care contine un cod si pe care ti-o trimit ei. Merge fara probleme.
Din pacate Paypal le da fum la toti (spun din pacate pentru ca m-am lovit de acest monopol Paypal ani la rand pana sa ne lase si pe noi). Daca lucrezi solo pentru Rentacoder si nu ai nici o firma atunci nu trebuia sa faci cont business. Un cont premier era cea mai buna solutie. Poti sa iti faci inca un cont (premier de data asta) pentru ca poti sa ai doua. Ce te sfatuiesc sa faci pentru a grabi verificarea:
Ii ceri mamei tale facturi la zi (energie electrica si telefon fix) si le tiparesti impreuna cu buletinul tau si apoi specifici chiar acolo pe pagina ca tu locuiesti cu mama ta si facturile vin pe numele ei dar aveti acelasi nume de familie si aceeasi adresa in buletin. Apoi tiparesti din Paypal pagina de fax (fax cover page) si te duci la orice sediu Romtelecom si le trimiti prin fax. Cand vine vorba de viteza de procesare un fax nu se compara cu Upload pe care l-ai facut tu (desi e stress mai mare daca nu ai fax acasa).
Asa ridici limita de 2500 de euro. Daca nu, ea se reseteaza anual, dar contul nu iti va fi blocat. Pur si simplu nu vei mai putea face operatiuni cu el pana nu ridici limita sau trece anul. Iti urez bafta.

Răspunde cu citat