Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Injumatatirea ratei de vizitatori din partea motoarelor de cautare !

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit Injumatatirea ratei de vizitatori din partea motoarelor de cautare !

Mi s-a intamplat ceva aiurea legat de procentele vizitatorilor veniti dinspre motoarele de cautare pentru directorul web Smarty... practic de la jumatatea lunii iulie, adica de doua saptamani motoarele de cautare reprezinta aproximativ 30% din numarul de vizitatori fata de 60% - 70%... am mai avut aceasta problema dar nu a durat asa de mult ci cel mult 2 zile dupa care isi revenea... Nu cred ca am facut nimic care sa deranjeze algoritmii Google, poate doar ca am schimbat furnizorul de thumbnail-uri trecand pe girafa.msn pentru ca ceea ce foloseam de ceva timp avea cadere dese si prelungite...

Practic nu stiu ce sa fac pentru a reveni la situatia de normalitate... poate e gresita undeva optimizarea, poate m-am pricopsit cu vreun site aflat pe lista neagra pe care l-am aprobat si google m-a luat in colimator... n-am nici o idee despre ce se intampla si de accea orice idee pe care o aveti este binevenita... merci...

UzZzY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    4th April 2007
    Posturi
    44
    Putere Rep
    33

Implicit

O sa cresti la loc.
    Si eu am scazut pentru cateva cuvinte, aseara eram mai sus decat eram inainte la scaderi (pagina 1 intre 5-3) si inainte eram pe pagina 2, dar la la cadere eram pe pagina 5, cu unele cuvinte chiar si pe pagina 6 ...

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu pozitia dupa anumite cuvinte cheie la cautari ma ingrijoreaza ci dependenta traficului in mare parte de motoarele de cautare... cand cresti te bucuri si-ti spui in sinea ta "ce bun sunt" dar cand te loveste un asemenea fenomen te simti cel mai idiot om de pe lume... vorbesc in nume propriu...

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Hei, cel mai important lucru e sa iti construiesti traficul nu doar din serach engine results. Google e neravas as ca exista si recomand surse alternative si poate mult mai targetate de content:

- more ways link exchange
    - banners
    - sponsorizari
    - linkuri pe sitzri partenere
    - ads ads ads
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu uita ca smarty nu vinde mare lucru.

p.s. sper sa nu transformam si threadul asta intr-un brand vs keywords
    p.s.2 poate tataraseni ne da mai multe detalii. Mai ales ca si altii au incasat-o de la G (vezi dragos)

UzZzY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    4th April 2007
    Posturi
    44
    Putere Rep
    33

Implicit

Se cauta mai putin pe google, e vara ... cu toata ca am crescut pe anumite cuvinte, rata celor principale e destul de mica (cum ar fi retete culinare), cei care imi acceseaza site-ul de pe acest cuvant, au scazut cu cel putin 25%. Am dreptate miromulus, sau la locul 2 nu se vad diferente majore ?

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu exclud posibilitatea ca cineva sa ma fi "reclamat" ca vand link-uri pe Smarty... din cate am vazut exista in Webmaster Tools o astfel de optiune... oricum aceasta posibilitate oferita de google este ca o sabie cu doua taisuri : chiar daca azi te-a deranjat cineva sau esti invidios pe cineva ca are mai mult succes ca tine si-l reclami la BigG maine s-ar putea sa-ti vina si randul tau...

Totusi s-ar putea sa sufere si google de "constipatie" : la site-uri care sufera modificari zilnice si cu sitemap la zi google nu a mai trecut de vreo 10 zile sa rumege informatia din sitemap..., acum vreo zi i-am dat resubmit si e inca in asteptare...

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    38

Implicit

Uzzzy, ai dreptate dar schimbarile nu sunt chiar asa de mari.

Tatareseni, nu am auzit ca G sa ia masuri impotriva celor care isi vand singuri spatiul publicitar. Doar impotriva celor ce cumpara linkuri strict pentru page rank si in cantitati mari.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    Nu exclud posibilitatea ca cineva sa ma fi "reclamat" ca vand link-uri pe Smarty...
    Chiar daca te-a reclamat, asta nu iti va afecta pozitia in SERPS. iti va afecta doar capabilitatea de a transmite trust si pagerank. Atat.

Asa ca va trebui sa cauti in alte zone, apropo de scaderea din rezultate.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Vizitatori sunt clar mai putini in perioada asta; dar faptul ca scaderea este procentuala (via Google, daca este corect ce ai zis, si nu pe ansamblu), inseamna poate ca e o problema. Pe ansamblu a scazut mult traficul pentru toata lumea, cel putin pe .ro.

Chestia cu vandutul de link-uri nici eu nu cred sa fie cauza.
    Luat-ul sitemap-ului, iar nu cred (eu am un ultim download pt.un site mic, in urma cu 2-3 zile).
    In alta ordine de idei, am observat si eu fluctuatii pe diverse DC-uri, in ultimul timp; depinde la ce DC te referi; eu am crescut pe unele key-uri f.mult pe DC-uri din afara, iar pe cele .ro f.putin sau deloc.
    Cred ca este o perioada mai incerta si vom vedea concluziile dupa putin timp.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Romanii tot romani partea a 2-a
    De kleampa în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th November 2009, 02:08
  2. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 1st August 2008, 21:28
  3. Becoming Verified.. partea a 3-a
    De cristims în forumul PayPal
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th June 2008, 14:32
  4. Tendintele motoarelor de cautare in 2007 (Share of searches)
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st February 2008, 18:48
  5. Google nu citeste partea in engleza a site-ului
    De rolegal în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th February 2007, 17:02

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •