Buna,
Faceti abstractie de numele de login, dar m-am cam grabit![]()
Ideea era ca am si eu un cont paypal la care am atasat cu succes un card ING Visa Electron, si acum sunt : " Your member status is: Verified ". A fost noroc cu Home Bankingu' pt acel expanded nr. , si a mers ff rpd.
Si totusi iata ce primesc : "You cannot withdraw money via credit card right now because your access to your PayPal account has been limited." ... cu toate ca fiind verified mi-am scos toate limitarile.
De asemenea indeplinesk si "Withdrawals to your card must meet the minimum withdrawal amount."
Mai ramane : "If you are withdrawing to a prepaid card, the amount that you can withdraw might be different from your PayPal account withdrawal limit. For more information, contact your card issuer." ... a avut cineva vreo problema de genu cu ING ? sa nu mai vb ca cei de la paypal NU raspund la mailuri ... au trecut deja 6 zile decand le-am dat mail. PLS help.
Va multumesc !
BTW : ff tari topicurile de paypal .
// ANEXA :
Deci, sa nu scriu prin 15 locuri, am observat in alt topic ceva genu ..."Fax or upload documentation" ... dupa ce au fost "Verified", deci a mai existat probl. asta. Eu nu gasesk nicaieri "Fax or upload documentation", hm ... deci need some help here ... care cum m puteti ajuta dati cu reply sau PM , nu conteaza. THX again.

Răspunde cu citat