Asta inseamna cam 180.000 pe an. Cred ca e suficient pentru cei mai multi dintre noi
Asta inseamna cam 180.000 pe an. Cred ca e suficient pentru cei mai multi dintre noi
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Singura solutie este sa am un cont bancar in state si sa ii scot acolo? Daca primesti sa zicem 3000$ pe un proiect, trebuie sa ii scoti neaparat de 6 ori si sa platesti de 6 ori. Am sa sun sa vad daca exista alta solutie.
Sa nu mai zic de cei care vor sa faca vanzari de produse soft online si sa foloseasca paypal.
Buna,
Faceti abstractie de numele de login, dar m-am cam grabit
Ideea era ca am si eu un cont paypal la care am atasat cu succes un card ING Visa Electron, si acum sunt : " Your member status is: Verified ". A fost noroc cu Home Bankingu' pt acel expanded nr. , si a mers ff rpd.
Si totusi iata ce primesc : "You cannot withdraw money via credit card right now because your access to your PayPal account has been limited." ... cu toate ca fiind verified mi-am scos toate limitarile.
De asemenea indeplinesk si "Withdrawals to your card must meet the minimum withdrawal amount."
Mai ramane : "If you are withdrawing to a prepaid card, the amount that you can withdraw might be different from your PayPal account withdrawal limit. For more information, contact your card issuer." ... a avut cineva vreo problema de genu cu ING ? sa nu mai vb ca cei de la paypal NU raspund la mailuri ... au trecut deja 6 zile decand le-am dat mail. PLS help.
Va multumesc !
BTW : ff tari topicurile de paypal .
// ANEXA :
Deci, sa nu scriu prin 15 locuri, am observat in alt topic ceva genu ..."Fax or upload documentation" ... dupa ce au fost "Verified", deci a mai existat probl. asta. Eu nu gasesk nicaieri "Fax or upload documentation", hm ... deci need some help here ... care cum m puteti ajuta dati cu reply sau PM , nu conteaza. THX again.
Ultima modificare făcută de JamayK; 12th November 2007 la 16:20. Motiv: am mai gasit ceva pe alt topic .
Pana nu scoti limitarea nu poti face manevre prin cont. Du-te la resolution center si ar trebui sa vezi acolo cum e cu fax sau upload pentru factura (am mai scris acelasi lucru aici: http://forum.seopedia.ro/paypal/4646...html#post40433 ).
referitor la limita de 500 usd, daca iti selectezi "euro" ca si moneda principala la contul tau paypal, vei avea limita la 500 euro pe zi... sper sa nu gresesc...
asa a fost si la mine, ma duceam la "resolution center" si nu-mi aparea nimic. le-am scris si dupa vreo saptamina mi-a aparut ceea ce trebuia, un formular de facut upload la documente. eu am trimis o copie scanata dupa c.i. si una dupa factura la tel de la rds. a doua zi mi-au dat "verified" la cont.
mda, se vede ca totul e la inceput, banuiesc ca peste 2-3 ani o sa mearga si la noi cum trebuie, mi-am facut card la ING, totul parea O.K. am bagat si codul de 4 cifre, si nu pot sa retrag nimic pe card, imi apare "click here to retry" si atat, nu imi zice nimic de extra verificari etc.. ma rog.. nu are rost.. o sa astept un raspund de la ai (am trimis mail) si banuiesc ca iar trebuie sa le trimit copii dupa facturi etc.. din pacate.. stiu ca voi nu prea ma puteti ajuta, tot ce e de inteles am inteles de pe site-ul lor, acum ramane sa astept din nou, hmm .. de ce dracu m-am nascut oare aici ?
----
apropo! nu stiam de cei $500/zi, probabil pt extra-verificari ? tariful se pare ca e doar 2eur/ tranzactie, asa ca.. nu ma stresez pt atat. dar! sa mearga si aia $500, tareeee mi-as dori!
ok am fost ascultat :=) , revin.. acum merge, probabil. 1. trebuia sa treaca cateva zile de cand am introdus acele 4 numere de verificare 2. paypal-ul poate a avut ceva probleme, 3. sau... pt . ca am schimbat moneda din Euro in USD la "primary" ok.. bine ca merge.. whoohoo viva las paypal Doamne ajuta!
Ultima modificare făcută de Krumel; 13th November 2007 la 12:06.
Am primit un telefon de la BT, se pare ca trebuie completat un formular pentru a scoate limitarea la site-urile care nu trimit CVV2. Am fost, am completat, in cateva ore sper sa pot plati online cu MasterCard Mondo.
Am primit raspuns de la paypal:
Dear Andrei Potorac,
Thanks for contacting PayPal. I appreciate the opportunity to assist you
with your questions.
Mr. Potorac, first please accept my apologies for the delay in responding
to you. It is our intention to reply to our customers within 24 hours.
However, due to a technical issue there has been an increase in email
volume, our response time has been delayed and we are diligently working to
reply to each email received. Thank you for your understanding and
patience.
My response has also been delayed due to the fact that I have escalated
your issue regarding the overriding of the withdrawal limit to your credit
card, but unfortunately I cannot give you a definite answer yet. We are
looking into making this possible, however, we are still working on the
issue. As soon as there is any progress, we will contact you. In the
meantime, it is good to hear that you are satisfied with our services, I
wish you the best with your future transactions and your business activity.
Thank you for using PayPal for your online payment needs.
Sincerely,
Ildiko
PayPal, an eBay company
Nu e vorba de nici o verificare sau orice chestie de genul asta. Asta se pare ca e o limita care momentan nu poate fi scoasa - decat daca folosesc probabil un cont bancar din US ( ca apoi sa platesc tranzactiile spre Romania ).
Sunt nou pe aici, bine v-am gasit.
Am dat de voi pe (devenit cliseu) Google si am gasit toate informatiile de care aveam nevoie.
Totusi, am o intrebare legata de withdraw. Care sunt exact taxele care se aplica la withdraw intr-un cont in RON ? Am vazut pe aici un calculator, dar nu stiu exact cum sa-l folosesc.
Eu lucrez pe rentacoder, poate sunteti mai multi in situatia mea si sunt curios daca e mai rentabil ca si WU.
Mersi !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)