Azi am incercat de 4 ori sa scot bani pe card si primesc acelasi rezultat: "Click here to retry", fara alte detalii, iar titlul paginii este "page not found". A scos cineva bani astazi?
Azi am incercat de 4 ori sa scot bani pe card si primesc acelasi rezultat: "Click here to retry", fara alte detalii, iar titlul paginii este "page not found". A scos cineva bani astazi?
Ultima modificare făcută de costy81gl; 7th November 2007 la 21:27.
@joe, multam de raspuns, nu primesc instiintare pe mail cand sunt reply uri si raspund greu, eu am trecut la ING, acum astept cardul si pin-ul va anunt daca merge, si ei mi-au spus ca nu sunt limitari,
referitor la limite, la Brd suma era mult sub $10,000, dar s-au tinut de cuvant dupa 30 zile au dat drumul la bani, i-am luat a 2a zi si inca nu am avut timp sa merg la ei sa imi inchid conturile, imi pare rau.. nestiinta se plateste..
@Gman, cum poate cineva sa iti puna bani pe cardul tau de la ING ?!
Chiar nu mai da nimeni peste "page not found"? Am trimis mesaj de cateva zile la paypal si nu primesc niciun raspuns. Ce ar trebui sa fac?
Din pacate se pare ca suportul online paypal e ca si inexistent. Eu am deschis marti un tichet, am primit imediat raspuns cu un link din Help (autoresponder), am suplimentat detaliile si de atunci nimic. Se pare ca singura solutie este sa ii suni ( nu uita de US time) sau sa afli ceva ID de suport pe skype (fiind tot a lui ebay e singurul folosit).
rapsund greu, 3-4-5 zile lucratoare.
A incercat cineva sa retraga de pe paypal mai mult de 500$ intr-o zi? Mie imi spune ca exista daily limit care e 500$ pe zi!
Am introdus codul de 4 cifre.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Singura solutie este sa am un cont bancar in state si sa ii scot acolo? Daca primesti sa zicem 3000$ pe un proiect, trebuie sa ii scoti neaparat de 6 ori si sa platesti de 6 ori. Am sa sun sa vad daca exista alta solutie.
Sa nu mai zic de cei care vor sa faca vanzari de produse soft online si sa foloseasca paypal.![]()
Asta inseamna cam 180.000 pe an. Cred ca e suficient pentru cei mai multi dintre noi![]()
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)