Pagina 16 din 27 PrimulPrimul ... 6141516171826 ... UltimulUltimul
Rezultate 151 la 160 din 265

Subiect: Withdraw si receive payments in PayPal, acum si la noi!

prodan_13 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    545
    Putere Rep
    35

Implicit

Am tot citit pe aici si nu am gasit. vreau sa pun bani in contul de paypal ca sa pot cumpara ceva de pe net.
    la Add funds imi afiseaza:
    Add Funds is Not Available
    PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.

When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account.
    Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
    Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?

add
    add este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th November 2005
    Posturi
    265
    Putere Rep
    35

Implicit

si nu stii engleza? fix asa se intampla, cand cumperi ceva de 50$ paypal iti ia din contul tau (de pe card) echivalentul a 50$ in lei (sau ce meneda are cardul tau)

bobocel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st October 2007
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok, in sfarsit am reusit sa verific contul de paypal cu Raiffeisen Bank (RON, card VISA). Incercasem inainte cu BT si BRD si nu a mers. Ok, toate bune acum.

Apoi mi-am trimis banii de pe contul de paypal din US pe cel din RO. Acum iar l-au blocat ca e suma mai mare de 1600$ si a trebuit sa scanez si sa trimit acte, chitante, etc. Am trimis, l-au reactivat. Toate bune din nou.

Acum, cand am vrut sa retrag pentru a testa daca merge inainte sa imi trimit sume mai mari, am vazut ca este o "daily limit" de 500$ pe zi. La fiecare tranzactie de withdrawing trebuie sa platesc (2 Euro sau 2.5$) si nu as vrea sa retrag in fiecare zi aceeasi suma pana ajung la 0.

Stie cineva cum poate fi indepartata aceasta limita? (sau marita)

Si o intrebare pentru cel cu BT - ce tip de card ai? Eu nu am reusit sa il adaug. (eroare)

Multumesc anticipat! Am citit toate posturile si nu am gasit nimic referitor la asta.

imobiliareorg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th September 2007
    Vârstă
    77
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

O sa incerc cu Mastercard-ul de la ING.

jcash este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Vârstă
    47
    Posturi
    52
    Putere Rep
    32

Implicit

ok, lamuriti-ma si pe mine..
    am primit mesajul de mai jos de la Reiffesen ?!
    -----------------
    Buna ziua,

Raiffeisen Bank nu are nici o conventie incheiata cu paypal. Din momentul in care ajung banii in contul dvs banca ii blocheaza , si pentru a putea fi folositi trebuie sa va prezentati la sediul Raiffeisen unde aveti deschis contul, pentru a completa o declaratie de incasari externe. In urma completarii acestei declaratii banii vor fi deblocati si vor putea fi folositi.

Va multumim,
    ---------------

IN CONCLUZIE ?!
    De cate ori primesc bani trebuie sa merg sa semnez hartii ?!
    La voi cum este ?! (Cei cu cont la rzb.) sunt curios daca ati putut accesa banii direct de la bancomat de exemplu.

Deja am dureri de stomac..
    cred ca ma mut in Congo!

joe
    joe este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th January 2007
    Posturi
    29
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de jcash Vezi Post
    ok, lamuriti-ma si pe mine..
    De cate ori primesc bani trebuie sa merg sa semnez hartii ?!
    La voi cum este ?! (Cei cu cont la rzb.) sunt curios daca ati putut accesa banii direct de la bancomat de exemplu.
    Acesta situatie a aparut acuma recent. Practic ce ti-a facut raiffeisen este ceva ce se face la transferuri mari de peste 10.000 USD. Mai spunea cineva pe forum ca a primit banii in 5 zile dar i-au fost blocati de BRD 30 zile. Alta regula ciudata. Eu am cont de pers. juridica la ING si un card VISA Business Silver. Am primit bani de la PayPal, fara nicio restrictie. A fost o incasare obisnuita. Personal cred ca este o necunoastere a celor din banci a sistemului de lucru cu un procesator de genul PayPal. Si cum la noi daca nu intelegi ceva, interzici sau blochezi, au aparut urmarile. Si ma bazez in ce spun pe recenta problema a Bancii Transilvania cu platile paypal, pe exemplul tau cu raiffeisen si pe un alt ex. cu BRD. Dupa ce am citit aici am sunat la ING si cei de acolo nu stiu nimic de vreo restrictie sau limitare. Deci, solutia e suni la banca inainte de fiecare plata sau incasare sa vezi cum stau lucrurile.

Razvanel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th August 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    34
    Posturi
    122
    Putere Rep
    34

Implicit

MasterCard Mondo de la BT e degeaba, vad ca nu mai pot nici sa trimit bani.

Trec la Visa si ING.

gman este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th October 2007
    Vârstă
    47
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

La mine ambele carduri nu merg, Visa Electron de la ING si Visa Electron de la BCR, ambele conturi in RON.

In cazul BCR primesc eroarea la pasul cand doresc sa permit paypal sa extraga 1.5 EURO de pe card:

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.

Eu am suplinit contul cu 9 RON, inseamna aceasta ca am suplinit cardul si este 9 RON suficient p/u a permite pp sa extraga 1.5 EURO?

In cazul ING (care nu este suplinit cu nici un leu, am pe cont 0 lei), primesc eroarea:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Va rog mult sa ma ajutati.

EnKumber este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th October 2007
    Locaţie
    galati, romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

cel de la ING va merge daca pui in cont 6 lei !
    E acea taxa de 1.5 euro pe care ei o incaseaza ca sa iti verifice contul
    Citat Postat în original de gman Vezi Post
    La mine ambele carduri nu merg, Visa Electron de la ING si Visa Electron de la BCR, ambele conturi in RON.

In cazul BCR primesc eroarea la pasul cand doresc sa permit paypal sa extraga 1.5 EURO de pe card:

We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.

Eu am suplinit contul cu 9 RON, inseamna aceasta ca am suplinit cardul si este 9 RON suficient p/u a permite pp sa extraga 1.5 EURO?

In cazul ING (care nu este suplinit cu nici un leu, am pe cont 0 lei), primesc eroarea:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Va rog mult sa ma ajutati.

Leviathan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2006
    Vârstă
    35
    Posturi
    26
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Razvanel Vezi Post
    MasterCard Mondo de la BT e degeaba, vad ca nu mai pot nici sa trimit bani.

Trec la Visa si ING.
    Daca mai ai rabdare cica in maxim maxim 2 saptamani se rezolva ( existand posibilitatea la finalul acestei saptamani ).
    Eu cica "m-am inscris" inca din perioada de teste sa pot efectua tranzactii si cu acei comercianti care nu solicita ccv-ul.

Pagina 16 din 27 PrimulPrimul ... 6141516171826 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th December 2010, 09:59
  2. Receive money
    De Popescu Marian în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th November 2008, 12:32
  3. Your payments are currently on hold
    De arrasoft în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 4th July 2008, 10:27
  4. Cursul de schimb - paypal withdraw
    De LordRaven în forumul PayPal
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th October 2007, 02:03
  5. Withdraw si receive payments in PayPal, acum si la noi!
    De Razvanel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 93
    Ultimul Post: 2nd October 2007, 17:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •