Trimite copie dupa CI, o factura de primita pe adresa respectiva sau cum a mai precizat cineva mai sus un extras de cont (nu un extras de cont online, ci unul care-l iei de la banca si e semnat si stampilat de banca) nu mai vechi de 2 luni, si in dreptul fiecaruia pui: la CI selectezi National ID, si scrii: Romanian National ID, la extrasul de cont alegi (parca era bank ...) si o factura unde selectezi bill - si spui la ce e aia - romanian phone bill, etc.
Eu cand am primit platii care au insumat 2000 euro intr-un an (an de an) m-au pus sa le trimit aceleasi date de fiecare data... ca, sa-i fac sa se miste mai repede le trimiteam si un mail in care ii rugam sa verifice mai repede.
Deobicei le ia 2-3 zile pana sa iti dea drumul dinou la cont, insa prima data dureaza cel mai mult, urmatoarele dati desi contul e 'limitat' pentru a-ti reverifica identitatea culmea e ca poti trimiti si chiar primi bani si nu in ultimul rand sa faci withdraw pana trimiti toate datele dinou.
P.S: Trimitele toate datele care au ei nevoie pentru ca de inchis nu iti vor inchide contul doar vor sa iti verifice identitatea.
Intampin si eu problema cu limita Paypal, si scriu aici in speranta rezolvarii acesteia. Ideea este ca eu nu locuiesc la adresa stipulata in buletin, ci am pe spatele acestuia flotant, bineinteles cu alta adresa. Contul Paypal este creat pe aceasta adresa flotant. Intrucat nu ma descurc prea bine la discutiile live in engleza, nu stiu exact cum sa fac, cum sa le trimit buletinul si cum sa le explic situatia pentru a nu intampina probleme. Ma poate ajuta cineva cu o sugestie ? Multumesc anticipat
Încearcă să le trimiți ce date au nevoie și suna-i,dar o să îți fie cam greu daca nu știi engleza !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)