Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Cont debitat de catre paypal dar tranzactia e tot in pending

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit Cont debitat de catre paypal dar tranzactia e tot in pending

Salut.
    Ieri am incercat sa fac o tranzactie prin paypal dar deocandata nu s-a finalizat cu toate ca banii au fost debitati.
    Situatia sta in felul urmator. Firma de la care am incercat sa cumpar ceva mi-a emis un invoice in contul meu de paypal ce urma ca eu sa o achit.

Am vrut sa o platesc si intial mi-a dat eroarea: "This recipient does not accept payments denominated in RON. Please contact the seller and ask him to update his payment receiving preferences to accept this currency."

Am incercat a doua oara si la final am fost redirectat iarasi catre pagina generata in contul de paypal ce reprezenta invoice-ul.

Am crezut ca e ceva in neregula cu cei de la paypal si am lasat-o balta pentru moment urmand sa revin astazi.

Astazi am consultat extrasul de cont si am observat ca paypal mi-a debitat cardul atasat contului cu suma respectiva. Numai ca invoice-ul are tot statusul de pending. Cei ce trebuiau sa primeasca banii ... nu au primit nimic.

In extrasul de cont apare ca data debitarii 26-11-2012 adica maine cu toate ca eu am incercat pe data de 24.

Ma poate lamuri cineva care e faza cu toata situatia asta? Atasez si un print screen cum apare invoiceul in contul de paypal.
    Imagini atașate Imagini atașate

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Se poate inchide.
    Sa nu aveti probleme cu Raiffeisen ca ... va urcati pe pereti.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Poate postezi si cum ai rezolvat...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Dupa 3 randuri de telefoane cu cei de la Paypal , un tip Jack pe numele sau ( sa-i dea D-zeu sanatate ) s-a miluit sa faca un amplu email cu toate problemele intampinate de catre ei cand au incercat sa debiteze cardul atasat contului.

Cu acel email am facut un forward cat casa catre cei din centrala Raiffeisen . Din punctul lor de vedere nu era absolut nici o problema ca nu dadeau drumul la bani Cei de la Paypal erau vinovati ca au probleme tehnice

Asa ca rezolvarea a venit tot din partea celor de la paypal . Aia au fost mai capabili sa realizeze ceea ce Raiffeisen au prin propriile loguri Si ca ineptie maxima. Raiffeisen-ul credea ca cererea Paypal de a debita s-a incununat cu succes urmand doar sa mai ceara sa le faca transferul. Cand colo realitatea era ca banca nu le autorizase tranzactia iar incercarea lor esuase. Cu toate astea la Raiffeisen totul aparea OK.

Tipul Jake radea la telefon cand ii explicam ce raspunsuri mi-a oferit banca Raiffeisen indemnadu-ma mai bine sa sun direct la Visa pentru ca acolo voi gasi cu siguranta suport de calitate.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Tip de cont PayPal
    De Florin M în forumul PayPal
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th August 2012, 01:28
  2. Cont nou PayPal
    De marcos29 în forumul PayPal
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 8th February 2009, 14:05
  3. Cont paypal
    De Spiri în forumul PayPal
    Răspunsuri: 13