Salut.
Ieri am incercat sa fac o tranzactie prin paypal dar deocandata nu s-a finalizat cu toate ca banii au fost debitati.
Situatia sta in felul urmator. Firma de la care am incercat sa cumpar ceva mi-a emis un invoice in contul meu de paypal ce urma ca eu sa o achit.
Am vrut sa o platesc si intial mi-a dat eroarea: "This recipient does not accept payments denominated in RON. Please contact the seller and ask him to update his payment receiving preferences to accept this currency."
Am incercat a doua oara si la final am fost redirectat iarasi catre pagina generata in contul de paypal ce reprezenta invoice-ul.
Am crezut ca e ceva in neregula cu cei de la paypal si am lasat-o balta pentru moment urmand sa revin astazi.
Astazi am consultat extrasul de cont si am observat ca paypal mi-a debitat cardul atasat contului cu suma respectiva. Numai ca invoice-ul are tot statusul de pending. Cei ce trebuiau sa primeasca banii ... nu au primit nimic.
In extrasul de cont apare ca data debitarii 26-11-2012 adica maine cu toate ca eu am incercat pe data de 24.
Ma poate lamuri cineva care e faza cu toata situatia asta?Atasez si un print screen cum apare invoiceul in contul de paypal.

Atasez si un print screen cum apare invoiceul in contul de paypal.
Răspunde cu citat