Eu la ING am facut fara sa declar ceva. Cred ca are legatura mai mult cu varsta decat cu faptul ca esti student, pentru ca nu mi-au cerut niciun carnet de student. Eu la vremea respectiva nici nu-l aveam vizat. Asta se intampla acum 2-3 ani.
Eu la ING am facut fara sa declar ceva. Cred ca are legatura mai mult cu varsta decat cu faptul ca esti student, pentru ca nu mi-au cerut niciun carnet de student. Eu la vremea respectiva nici nu-l aveam vizat. Asta se intampla acum 2-3 ani.
Te duci la ING cu buletinul si carnetul de student si le zici ca vrei card de student. Poti sa intrebi si acolo, dar eu stiu ca nu primesti comisioane de deschidere, retragere, depundere, intretinere. Sa-ti faci Visa Electron.
Eu stiu ca-ti cere carnetul de student. Poate doar ai avut noroc.
De la ING am WebCard [ card + home banking key generator ], am facut inclusiv transfer bancar catre BCR , BRD si Transilvania direct de acasa. Este foarte avantajos in cazul meu ptr ca cea mai apropiata banca se afla la 20 km de mine , iar ING la 45 km.
Comisioanele ... 4 lei/luna + 1% din suma, primele 5 tranzactii lunare fara comision.
Edit : Buletinul si in 4 zile l-am ridicat, aplicarea la card am facut-o online
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)