Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Intrebare pentru cont nou

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Eu utilizez contul de paypal personal de peste 1 an si ceva si nu mi-au fost impuse limitari inca.
    Din cate stiu, nu poti cumpara nimic pe net - sau cel putin magazinele serioase nu o sa accepte nicio tranzactie de la conturi neverificate - daca nu e atasat cardul.
    Fa-ti card la ING, mai ales daca esti student, caci nu platesti nimic si nici nu ai comisioane de retragere, de administrare si asa mai departe. In plus, dureaza doar cateva zile.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Eu utilizez contul de paypal personal de peste 1 an si ceva si nu mi-au fost impuse limitari inca.
    Din cate stiu, nu poti cumpara nimic pe net - sau cel putin magazinele serioase nu o sa accepte nicio tranzactie de la conturi neverificate - daca nu e atasat cardul.
    Fa-ti card la ING, mai ales daca esti student, caci nu platesti nimic si nici nu ai comisioane de retragere, de administrare si asa mai departe. In plus, dureaza doar cateva zile.
    Probabil are o varsta mult mai mica si de aceea nu isi poate face card
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Dar parintii nu au un card? Nu poate folosi cardul parintilor, sau sa faca ei un card nou cu care sa lucreze el?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

gaby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    2nd August 2007
    Posturi
    275
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Da, sunt stundent, trebuie aleasa o optine anume pentru a nu plati comisioanele, sau este pur si simplu oferta lor ?

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Probabil are o varsta mult mai mica si de aceea nu isi poate face card
    Nu este vorba de varsta, nu mi-am facut pana acum pentru ca veniturile nu sunt considerabile si m-am gandit ca de exemplu castig si eu 10 € pe luna din care mi se mai iau comisioane 5, m-am gandit ca... mai bine lipsa.

Multumesc!
    Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de gaby Vezi Post
    Da, sunt stundent, trebuie aleasa o optine anume pentru a nu plati comisioanele, sau este pur si simplu oferta lor ?

Nu este vorba de varsta, nu mi-am facut pana acum pentru ca veniturile nu sunt considerabile si m-am gandit ca de exemplu castig si eu 10 € pe luna din care mi se mai iau comisioane 5, m-am gandit ca... mai bine lipsa.

Multumesc!
    Transilvania, are un card, care nu te costa nimic, fara comision de administrare si altele de genul asta, platesti daor petnru tranzactii, dar sa specifici ca doresti card pentru a il folosi pe internet. Eu zic ca este cea mai buna metoda.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    47
    Posturi
    417
    Putere Rep
    28

Implicit

poti sa incerci si cu banca Carpatica. Si ei au card VISA in lei , fara taxe de administrare daca il iei pe persoana fizica. si il poti folosi pe net pentru orice, inclusiv plati in valuta ( valutele se convertesc automat in lei dupa un curs de-al lor si iti iau echivalentul in lei pentru suma in valuta datorata)
    Nu stiu cum e cu plata direct intr-o valuta, daca se poate pe el, nu am facut incasari in valuta (inca )

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Eu la ING am facut fara sa declar ceva. Cred ca are legatura mai mult cu varsta decat cu faptul ca esti student, pentru ca nu mi-au cerut niciun carnet de student. Eu la vremea respectiva nici nu-l aveam vizat. Asta se intampla acum 2-3 ani.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de gaby Vezi Post

Multumesc!
    Te duci la ING cu buletinul si carnetul de student si le zici ca vrei card de student. Poti sa intrebi si acolo, dar eu stiu ca nu primesti comisioane de deschidere, retragere, depundere, intretinere. Sa-ti faci Visa Electron.

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Eu la ING am facut fara sa declar ceva. Cred ca are legatura mai mult cu varsta decat cu faptul ca esti student, pentru ca nu mi-au cerut niciun carnet de student. Eu la vremea respectiva nici nu-l aveam vizat. Asta se intampla acum 2-3 ani.
    Eu stiu ca-ti cere carnetul de student. Poate doar ai avut noroc.

Avatarul lui Catalin Andrei Bunduc
    Catalin Andrei Bunduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    21st March 2007
    Locaţie
    Suceava, C Luncii
    Vârstă
    39
    Posturi
    297
    Putere Rep
    35

Implicit

De la ING am WebCard [ card + home banking key generator ], am facut inclusiv transfer bancar catre BCR , BRD si Transilvania direct de acasa. Este foarte avantajos in cazul meu ptr ca cea mai apropiata banca se afla la 20 km de mine , iar ING la 45 km.
    Comisioanele ... 4 lei/luna + 1% din suma, primele 5 tranzactii lunare fara comision.

Edit : Buletinul si in 4 zile l-am ridicat, aplicarea la card am facut-o online
    Imi place sa Joc Zuma
    Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Eu stiu ca-ti cere carnetul de student. Poate doar ai avut noroc.
    Zau ca nu stiu ce sa zic. Imi amintesc doar ca mi l-am facut cu o tipa misto care poate m-a crezut pe cuvant Trebuia sa-i fi zis mai multe

La vremea aia eram in aer cu prima facultate (pe urma am renuntat la ea), deci sunt 99% sigur ca nu aveam carnetul vizat
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer 2$ / Pentru Fiecare Cont Nou Creat
    De superbus în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 20th August 2009, 23:45
  2. Perioada lunga de timp pentru validarea unui cont adsense
    De deadworldisee în forumul Adsense
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 22nd May 2009, 01:36
  3. multumesc pentru cont
    De IRQ în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th October 2008, 16:15
  4. Intrebare pentru cei ce au o firma de IT
    De Scorpiono în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 18th September 2008, 21:44
  5. Cont pe site si acelasi cont pe blog?
    De Federals în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd February 2008, 17:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •